S krompirjem, korenjem in bučkami pečeni brncini, solata.
rosie
Nevzhajana orehova potica
S krompirjem, korenjem in bučkami pečeni brncini, solata.
rosiedanes: pasulj
mali kuharkatti, štipendija bila ( saj več kako rečejo: še en teden pa bo štipendija, pa še en teden pa je ni več ).
Danes pri meni: paprike po tržaško (
):
Danes: goveja juha, kuhana že včeraj, ostalo pa vse bolj tako-tako, kar se je našlo, sem pekla potratno potico
pa lepo nedeljo želim
Danes: zelenjavna juha z lisičkami, ajdovi žganci, jabolčna pita.
lp
Danes: boranija, pire
, zelena solata, ![]()
Zelenjavni quiche, pečeno piščanjčje meso, solata, jabolčni zavitek.
Tinky BinkyDanes smo prešali
. Mmmm sok je sladek.
2 fotki.

Jedli smo v jedilnici za lepo vreme
.

Zelenjavna rižota, solata: endivja, radič, fižol. Na krožniku je še namaz s papriko, narejen včeraj, danes sproban- super je.
Danes pri nas: gobji golaž, krompir na pol poti med koščki in pirejem, endivija v solati.
Jutri: bučna juha, bučke še kar rastejo, ocvrte marele (ki tudi rastejo, pa dobri ljudje tudi obstajajo, ki so nam jih prinesli), bučke in piščančje meso, pire krompir, radiuč in endivija v solati, popoldan kava in zadnje zaloge smetanove potice (iz zamrzovalnika).
rimljanka
Danes: pokončno pečen piščanec, ajdova kaša z jurčki, endivija z jajčki in pa potratna potica![]()
lep deževen dan![]()
babka1951
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nevzhajana orehova potica

Tortilje s pivsko omako iz čokolade