Danes: zelenjavna rižota, paradižnikova solata
tanjaj
Veganske palačinke
Danes: zelenjavna rižota, paradižnikova solata
tanjajdanes: mineštra (bobiči)
mali kuharDanes:
V pričakovanju monsuna, jedilnica za lepo vreme začasno zaprta!
ežojdanes jurčki z jajci
![]()
Jst bi tud, ežoj. Kaj pa priloge? Nič? Avitaminoza ti grozi, da veš.
Danes pri meni: dopolnjena špinačna pica iz zamrzovalnika čez cesto, presenetljivo dobra, sploh, ker je hišne blagovne znamke. Poceni, dobro, hitro. Za kdaj pa kdaj, ko ni volje/časa/....kuhati kaj več. Pa grozdje za povrh, sladko, črno in belo, iz enega dolenjskega vinograda.
Jutri vabi prijateljica na kosilo za njen RD v eno tu že omenjeno in pohvaljeno kitajsko mini restavracijo, kjer se vedno dobro je. Družba bo tudi dobra,
.
Ma ne, so me poučili, da mi ne grozi avitaminoza ampak nekaj še hujšega: čitaj-čitaj ( menda kakšne filozofe iz devetnajstega stoletja ). V našo vas pridejo ob sredah tudi kmetje iz sosednjih vasi, dobi se v tem času grozdje ( sedaj, nekaj tednov bo skos na sporedu ):
Kot, da si meni čez ramo fotko anredil (le prt je drugačen).........
Pri nas: polnjeni lignji iz pečice, kuhan krompir, kumarice v solati.
rosieDanes: reciklaža včerajšnje ribe
lp
mzmDanes: gratinirana polenta z mozzarello in pršutom in piščanec v omaki, mešana solata (rdeče zelje, kitajsko zelje in fižol)
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganske palačinke

Palačinkina torta z malinami