Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas: steak, kumarična solata s krompirjem, paradižnikova solata s papriko in olivami.

rosie

babka1951 in Marjica, 

Danes: polenta

skleda ropotajoče solate (saj se mi je smilila, no), vino, kroglična rebula

poobedek: tuhtam, če sem bila v prejšnjem življenu predstavnik škotskega višavskega goveda

lp

mzm

Danes riževi rezanci z mandlji, papriko in tandoori omako. Za posledek ledenkini kokosovi piškoti kako so dobri!

aby

Danes: brancin, pire iz belega fižola, mešana solata

breskva

danes je jedel vsak po svoje. Jaz in mama sva bili v službi cel dan, zato sva si naročili kosilo v služno:

JAZ: zelenjavna pizza in čokoladne palačinke s smetano in sladoledom

MAMA: goveja juha, čufte v omaki s pire krompirjem, mešana solata, palačinka s sladoledom

moški predstavniki družine pa so imeli: peresniki z golažem, paradižnikova solata, pijana nevesta

za jutri še nevem, spet delam cel dan, zato mislim da bo zvečer prijala zelenjavna juha z zdrobovimi cmočki. oročam jutri.

aby...me veseli, da so vam piškotki všeč

ledenka_

Danes: čufti, pire krompir, solata

Jutri: pečena orada, blitva s krompirjem

matejaoz

Danes pri nas - za ženski del družine bučna kremna juha in ajdove palačinke z domačo marmelado. Za moški del družine pa krompirjeva juha zabeljena z ocvirki in ajdove palačinke z domačo marmelado.

msegov

Danes nič ne kuham , me peljejo v  kitajsko restavracijo...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Mene pa nočejo peljat v kitajsko ( ali kakšno drugo ) restavracijo, pa sem mogel skuhat eno čorbo:

polovica čorbe gre v hladilnik, bo za kosilo pojutrišnjem!

ežoj

danes: piščančji file na žaru, pomfri iz pečice

mali kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti