Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Leandros tale je breskov potresenec, mi ga naravnost obožujemo, vsakič s kakim drugim sadjem

aby

Aby hvala

leandros

Danes: zelenjavna mineštra, namaz iz albumninske skute, začimb in paradižnika, nadevan v zvitke, s taisto skuto, česnom in bučnim oljem narejen namaz

kumarična solata, voda in čakanje na večerni teran

, meni se maže...

lp

mzm

Danes vse neki eno divjanje, skor pozabil na kosilo, pol skor pozabil slikat:

torej: v nedeljo imeli družinski piknik, pol nisem pospravil v zmrzovalnik, kaj je ostalo, pa nekaj od tega spekel danes, na žaru.

ežoj

po 8 urni vožnji domov, po izgubljenih živčih v Genovi-ja na parkingu so nam vdrli v avtodom!! smo si privoščili (po 11.dneh) večerjo v najljubši pizzeriji...vsak svojo pizzo in orhove palačinke ter hektoliter vode.

Še pred večerjo pa konkreten tuš, po 11 dneh sem spet uživala pod tušem z "našo sladko vodo", namreč v Španiji smo se tuširali s slano(ja pač, ni drugega, njihov vodovod ima slano vodo)-bljaaak

Ljubo doma, kdor ga ima.

Jutri pa nevem kdo bo kuhal. Še poročam ;)

lp

ledenka_

Včeraj: goveja juha z rezanci in govedino, žrebičkovi zrezki v omaki, pire krompir in kus kus z zelenjavo, zeljna solata, orehova potica.

Danes pa vem, da bom kuhala, samo še ne vem kaj.

Balenka

Včeraj glavnik (govnač, gvavnik,...al kakor koli že rečete jedi iz zelja in krompirja ) in kuhane klobase

ANJA

danes: fuži s svinjsko ombolo

mali kuhar

Se še kuha...mučkalica iz ostankov piknika.

polarbear

Danes riž z zelenjavo (paradižnik, bučke, paprika, korenje, koruza), skleda endivije. Za ostale še vsakemu konec klobase.

msegov

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti