Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

nujno pomoč ! rabim recept za omako z balzamičnim kisom mungo mungo
mungo, sicer ne spada sem spada k tej temi,pa vendar: meni je zelo dobra tale:za oreh masla stopis,dodas malo moke in razmesas, odmaknes s stedlinika, dodas 5 zlic vina in 5 zlic balzamicnega kisa ter malo sladkorja Premesaj, vrni na ogenj ter mesaj se par minut oz. se primerno ne zgosti. Od kvalitete kisa je odvisna tudi kvaliteta salse. kozamurnik

Božična večerja:

zvitki iz domače šunke, polnjeni s francosko solato na listih rdeče solate

zrezki iz svinjskega hrbta, nadevani s suhimi slivami in slanino v smetanovi omaki, domači krompirjevi kroketi, pariško ocvrta piščančja prsa, pečen krompirček, dušen riž, zelenjava na maslu

več vrst solate (zelena, radič, zeljna s korenčkom, mini paradižniki z mini mozzarello in svežo baziliko ...

božične tortice z domačim sladoledom

Julija
Danes, gozdarska omleta. Prvič pripravil, delal vse skupaj eno uro, fantastično. Skuhate krompir narezan na koščke. Posebej na maslu prepražite čebulo narezano na lističe in sveže šampinjone. Dodate začimbe, zalijete z malo suhega vina. V gobe s čebulo stresete krompir in nekaj minut vse skupaj pražite. Posebej razžvrkljate 3 jajca, 1 dcl mleka, sol in drobnjak in zalijete v krompir z gobami. Par minut naj se omleta peče. Postrežete z zeleno solato. meddie
danes:juha z ribano kašo,krompirjeva solata,ocvrt file pange,frišno pečeni piškotki,kava ninkica
Danes smo bili na praznovanju enega Janeza. Spet sem bila v kuhinji, tokrat za pomočnico. Goveja juha z ribano kašo, rusko zelje, krvavice, pečenice, suho meso, pečenka, rolada iz krompirjevega testa... pa dve tortici... pa vinček, pa drobno pecivo... Pozdravček!

Že dolgo se nisem nič oglasila

Za božič smo imeli juho, zajčka v omaki in krompirjeve svalke, radič s česnom in krompirjem v solati.

Naslednji dan: pečena vratovina, krompir, solata s fižolom.

Danes: segedin.

Jutri bomo na kosilu pri tašči

MM
Jutri bo: zdrobovo-korenčkova juhica; makaronflajš (meto meso in šampinjoni); rdeča pesa. Pozdravček!
danes bo:juha z rezanci,pražen krompir,pečena svinjina,radič z česnom in krompirjem,sadna kupa ninkica
fažol s prekajenom kračom i kobasicama kisela paprika kruh gemišt Lidija...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti