Nedelja: ![]()
![]()
![]()
Kokošja juhica; zmečkan krompir z zeleno, dušen korenček, puranji z. po pariško, jogurtova omakica;
mešana solata:

Pozdravček!
Nedelja: ![]()
![]()
![]()
Kokošja juhica; zmečkan krompir z zeleno, dušen korenček, puranji z. po pariško, jogurtova omakica;
mešana solata:

Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes: sv.vratina
v čebulni in
omaki, pražen
, kristalka,
pecivo.
![]()
Danes pri nas:
paradižnikova juha z domačo ribano kašo
pire
,
zrezek v česnovi omaki z jurčkovim prahom
domač motovilec, radič in sveže zelje z
oljem in fižolom
rdečega
Ja mopsika, rece se jo tako drugace je pa to kar navadna stefani....stos je v sestavinah...poleg klasicnih jajce, drobtine, sol, poper, dodas se parmezan, panceto in paradiznikovo mezgo![]()
Recept sem nasla na kulinarika.net. Danes pa za kosilo krvavice, kislo zelje in matevz zabeljen z ocvirki. Za sladico pa skoki,
upam, da bo vreme in rizev narastek![]()
Hvala,Satilon.
Včeraj (širše omizje) in danes (ostanki od včeraj za majhno omizje):
vratovina, pečena na zelenjavi, z omako iz te zelenjave, dodoli in ajdova kaša z rižem, solate pa motovilec, uzbekistanska zeljnata (zelje, korenje, čebula, koper), kristalka in rdeč radič; sladica - pecivo z naribanimi jabolki in orehi, nimam pojma kako se mu reče, peče ga mama; aja, pa prej goveja juha z rezanci in jetrnimi knedli

Danes smo bili na izletu v Planici, sin je užival v sankanju, bilo je pestro dogajanje, na poti domov smo se okrepčali v Kranjski gori. Moja dva sta jedla pico, saj je ob prihodu prav zadišalo, jaz pa sem rižoto s škampi. Bilo je odlično.
Kjer je volja, tam je pot. Trixivčeraj še enkrat goveji zrezki v omaki, pire in mešana solata
danes goveja juha, piščančji fileji z gorčico, pomfri in rdeča pesa
Danes: svinjski zrezki, grahova prikuha, pečen krompir, mešana solata, nutellina torta z višnjami in bananami

goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, pečen
, radič s krompirjem
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rezanci Tagliatelle na bolonjski način

Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako