segedin
![]()
![]()
![]()
segedin
![]()
![]()
![]()
Danes ajmoht in domaci skutini struklji s sladkorjem in drobtinami ![]()
![]()
neprecenljivo.
Zelenjavna juha, sv. zrezki v omaki, riž z bučko, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/![]()
![]()
![]()
Danes:
makaronflajš, zelen radič,motovilec,endivija s
, kokosova rezina.
![]()
mopsika
satilon - kako skuhaš domače štruklje? V krpi ali foliji? Po katerem receptu jih delaš? To še nisem poskusila nikoli naredit, jih pa drugače vsi obožujemo.
Danes zelo nenavadna kombinacija: piščanjčja obara z veliko zelenjave in žličniki
Potem pa namesto sladice: ocvrt krompirček z majonezo (nam je včeraj zvečer tako zadišal, da je potem tole kompromis, da prej pojemo nekaj bolj zdravega
)
Jutri: miljon juha ter kmečka ponev z
, krompirjem, slanino in domačimi kranjskimi ![]()
, radič (če ne bo preveč ![]()
![]()
)
![]()
Četrtek: ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Danes praznuje moja hči in gremo na kosilo v kitajsko restavracijo.
Vsem želim lep ![]()
![]()
dan na toplem ob dobri hrani in pijači.
Ossi, vleceno testo je iz baze, za nadev sem pa zmesala skuto, kislo smetano,jajce in zdrob, pa scep soli. Nisem sladkala, ker smo jih jedli tudi kot prilogo piscancu. Folijo sem namazala z oljem in strukelj zavila vanjo. Naredila sem vec manjsih strukljev, da so sli lepo v lonec. Na zmernem ognju sem jih kuhala 40 min. Probaj, sigurno ti uspe....moja fanta sta bila cisto tiho, slisalo se je samo cmokanje.
Danes smo pa imeli piscancjo rizoto in endivjo za kosilo.![]()
![]()
včeraj je bila domača klasična pica
danes makaronflajš in mešana solata (radič rdeč in zelen, motovilec, endivja in rukola)
Dušeno rdeče zelje, pire krompir, kotleti in solata.
spodbeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Zeljne krpice