Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes bo: goveja juha, pol pa segadin za dva dni 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes:   Martinova pojedina:  pečen-na željo sina, ki mu ne diši niti niti goska,

dušeno rdeče, domači mlinci, , kokosova.

mopsika

Nedelja:                                          

Piščančje/račkina juhica, domači mlinci, rdeče zelje, račka, piščanec, krvavice, štrucar; jabolčna pita (ni fotke, bila gužva pred golom)

Pozdravček!

Vceraj smo praznovali 50 letnico mojega dragegahcera je spekla dve bozanski torti...orehovo in borovnicevoza prste polzat

Danes pa za kosilo buckina juha, pecen piscanec s krompirjem v pecici in endivjaza sladico ostanki orehove in borovniceve torte

satilon

Včeraj smo se cel dan potepali. Kosilo je bilo na prijetnem jesenskem pikniku: pečene raznovrstne klobasice ( kranjske, s papriko, pekoče,...), krompir s česnom in maslom v foliji  iz žrjavice, jurčki iz žara, pečene paprike.

Sladica:pečena jabolka z orehi in medom ter vanilijeva krema - perfektno!!!

Potem pa veliko pečenega kostanja, domač  sok in  ter obilo  

Danes: goveja juhica s kroglicami, pire krompir, dušeno rdeče I, govedina, hren, radič in motovilec s fižolom

Sladica: jabolčni štrudelj

Ossi

RadaJem je napisal/a:

Shari2007, prelepa je tale tvoja psička. Na enega irskega setra me vežejo zelo lepi spomini, zato je to ena mojih najljubših pasem psov.  

Se strinjam, res so super kužki!

Danes družinsko, goveja juha z ribano kašo, piščanec pečen na jabolčnih krhljih, zavit v slanino, pečen krompir z rožmarinom, na pari dušena cvetača in brokoli, mešana solata (endivja, rukola, zelen in rdeč radič, fižol)... na rdeče zelje smo pa na koncu čisto pozabili

goveja juha z jetrnimi knedlčki,

pražen krompir, mlinci,

pečena račka, dunajski zrezki, govedina iz juhe,

vinska omaka, hren, zelena solata s koruzo,

sadna kupa

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 10.nov 2015 18:17

Pri nas danes goveja juha z domačimi rezanci, piščanec po dunajsko, svinjska ribica v jurčkovi omaki, pražen krompir, sirovi tortelini, na sopari kuhana domača zelenjava cvetača, korenček in brstični ohrovt ter zelena solata, zelje, motovilec in zadnji paradižnik - vse z domačega vrta. Za sladico pa so bili domači piškoti, dva trojanska krofa in kava ter kapučino.

http://www.mojalbum.com/tajda

Danes smo preskočili kosilo- popoldne praznovanje- francoska solata, pirina kaša v zelenjavni solati s sirom, narezek, piščančji pohančki, vložena paprika, kumarice, polnozrnat kruh, torta in tiramisu

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: morska rižota, mešana solata, jogurtovo pecivo s pehtranom

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti