| marju je napisal/a: |
na žalost se je od nas po hudi bolezni poslovil moj mož ne vem komu bom zdaj kuhala
|
Moje iskreno sožalje.![]()
![]()
![]()
| marju je napisal/a: |
na žalost se je od nas po hudi bolezni poslovil moj mož ne vem komu bom zdaj kuhala
|
Moje iskreno sožalje.![]()
![]()
![]()
pečeni sv. zrezki, pečen krompir in zelena solata
Balenkamarju, moje iskreno sožalje ob ogromni izgubi ![]()
![]()
![]()
Življenje gre naprej in treba se ga je veseliti, deli ga s tistimi, ki jih imaš rada ![]()
Danes pri naju: Ohrovtova mineštra
krompirjevi burgerji
Trixi, drži se svojega slogana:
" Kjer je volja, tam je pot !!! "
Vse bo dobro - verjemi ![]()
![]()
![]()
Marju, moje sožalje ![]()
![]()
![]()
Danes: por v smetanovi omaki, pečeni svaljki, svinjski zrezki, zelena solata, beljakovinski biskvit
danes pečenica, tenstano kislo zelje in kuhan krompir
![]()
![]()
![]()
Danes: ocvrti
koščki, pražen
, endivija, rdeč in zelen radič s
,
zavitek![]()
![]()
![]()
danes goveja juha z nudeljci, svinjska pečenka, pečen krompir, dušena cvetača in brokoli, endivja in radič s fižolom
Včeraj goveja juha z zdrobovimi cmoki, zrezki v naravni omaki s sirom, pražen krompir, zeljna solata z zeleno
Danes goveja juha z zdrobovim cmokom, zame postrv z mandlji, moja dva dunajca in pražen krompir, mešana solata
Za jutri sem spet dala kuhat govejo juho, ker se je vrnila hči, priloge pa bomo jutri uskladili.
Kjer je volja, tam je pot. Trixigoveja juha z rezanci, pražen krompir, mlinci, pečene sv. rebrce, mešana solata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suši z zelenjavnimi polpeti

Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko