Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: Škampi po brazilsko: ingver, kokosovo mleko, svež koriander, paradižnikova omaka, sveža paprika. Jasminov riž pomešan z divjim.

brazilianshrimp_595

Pa še desert je bil: Čokoladno - jabolčni kolač od Tete torte.

okoladno_jabolni_ola_595

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 12. 2011 16:23
Čestitke tudi z moje strani in naj bo vse zdravo. vem kako se veselite, mi smo se pa takoj po novem letu. Jutri za kosilo juha z rižem, pražen krompir sv. zrezek in zelena solata. franciska

Dragička čestitke. Zelo lepo si pocrtala tvoje najdražje. Čestitke vsem in veliko zdravja.

irena66
dragička je napisal/a:

Naj povem, da smo dobili  , sem že 4x srečna babica.

Pozdravček!

Iskrene čestitke tebi in staršem. Zgleda, da bo letošnjo leto zelo plodno. Tudi jaz sem letos postala prvič babica. Danes: mineštra, rdeča kapica breskva
Dragička, čestitam in veliko prijetnih trenutkov z dojenčkom. regica
Še od mene iskene čestitke Dragička! Pri nas so bili danes sirovi tortelini z brokolijem, pa skleda mešane solate. Jutri bo brancin na soli in krompirjeva solata. Avena

Dragička iskrene čestitke!
Danes pire krompir, špinača, piščančji file in zelena solata.

Jutri pa goveja juha, piščančja bedra in krompir v pečici z zelenjavo (korenček, bučke, paprika).

Vilma

Sporočilo je spremenil(a) Vilma dne 12. 2011 18:36
pri nas danes pečen krompir, solata in pečeni paradižniki ter paprika violy

Dragička, iskrene čestitke, naj vam bo lepo!

Kuhali pa nismo danes nič, ker nas ni bilo doma!

lp

irenakr
Čestitke Dragička za novega. Želim mu veliko zdravja ,vam pa veliko užitkov v kulinarični skrbi za mlado mamico... Včeraj: bolognese omaka, špageti, paradižnikova solata Danes: goveja juha z rezanci, pečen krompir,sv. kare in del piščanca, kuhana cvetača in brokoli, fižol z redkvico v solati, motovilec. Jutri pa? Nekam se nam slinijo sline po žaru tam drugje ali pa bo kakšno domače razvajanje.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti