Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Praznimo zmrzovalnik. Zelenjavna čorbica. Kruh (po želji). Bezgova šabesa. In Gogina alpska torta. Odlična! japaja

Danes: Evo, že spet pogrevam (mogoče pa 5 litrska posoda res ni primerna za samo 2 člana družine ): Boranja, od včeraj, garlic bread narejen doma iz kupljenega kruha. . Rabim idejo, kaj še zraven. Pliiiiz!

Vanja
Petek: sirov burek od včeraj, jogurt Sobota: polnjena paprika, pire Nedelja: ostanki od sobote, bel kruh krinolina
Danes: topli sendviči z mešano solato (paradižnik, kumarice in paprika) in jogurtovo pecivo. Jutri: špageti bologneze, motovilec s krompirčkom in skutino pecivo Jannaa

PETEK:

za enega - korenčkovo-porova omaka, hrenovka, grez;

drugi - omaka (iz skrinje), makarončki; zraven velika sklepa zelene solate:

Pozdravček!

Danes: zelenjavna juha, riž z začimbami, losos, zelena solata s koruzo Jutri: zelenjavna juha, svinjski kare, pečen krompir, dušene bučke, zelena solata, pecivo iz banan Nedelja: goveja juha, mesna musaka, zelena solata, jabolčni štrudelj NENA58
danes: pohani sir s tatarsko omako, solata, sacherca jutri: piknik beva

Evo, makaroni, pa polivka puranji paprikaš po moje, solata, belo vino:

testenine so ravno pravšnje, kuhane po navodilu z vrečke, do stopnja al dente plus deset minut.( opsss, smeškoti mi delajo).

Menda bom še kaj našel sladkega, da mi cukar ne pade.

ežoj
Danes: goveja juha, golaž iz sv.mesa, makaroni, zelena solata, gibanica Jutri: kurja juha, rižota z zelenjavo, velika skleda zelene solate lp leonka
Danes:kraljevski krompir,ostalo nam je nekaj pečenja od prej(iz skrinje) golubić

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti