Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

nedelja: goveja juha,štefani pečenka,kroketi,mešana solata,sadna kupa z sladoledom ponedeljek: govedina iz juhe,pražen krompir,vinska omaka,lubenica ekorenci
jučer: riba (pagar) pečena u soli, krumpir i tikvice lešo, paradajz s maslinovim uljem danas: pileća juha, teleća vratina na naglo, povrće iz woka, kukuruzni kruh i pivica Lidija...
NEDELJA: goveja juha z rezanci,pečena sv. vratovina,pražen krompir,radič v solati,melona(domača) ninkica

NEDELJA:

Goveja juha s TRDIMI knedli, puranji čevapčiči, narezan pečen krompir, melancan / sir , mešana solata:

Pozdravček!

Nedelja: goveja juha, govedina, hren, pire krompir, zelena solata. c.acjom http://mojca980.moj-album.com/
NEDELJA: goveja juha z rezanci, riž z zelenjavo, dunajski zrezki, pečena bedrca, domača endivija, jabolčni zavitek PONEDELJEK: goveja juha s knedlčki, meso od nedelje, pečen krompirček, mešana solata TOREK: zelenjavna juhica z rižem, sirov burek, jogurt SREDA: špinača, pire krompir, pečene hrenovke lubenica (sem pozabila, da je v kleti, upam, da ni "fuč") galja
PONEDELJEK: sirovi štruklji z drobtinicami ninkica

PONEDELJEK:

Bela omakica, špageti in zelena solata:

Pozdravček!

TOREK:gobova juha;goveji zrezki v omaki;kruhovi cmoki;zelena solata;ledene jabolčne kocke ekorenci

sobota in nedelja: zelenjavna juha, pečenka, tenstan riž, šopska solata

ponedeljek: fižolova juha z rižem, potica

marelica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti