Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: jurčki z jajčki, palačinke

Jutri: krompirček in bučke v pečici, mešana solata

krompirjev golaž,slivovi cmoki

Iva

Namesto kosila večerja, kuhal je pa mož "zrezki ala ati", kot so otroci včasih rekli

purs_zrezki_290

Nena

včeraj, najprej kosilo pri mami zame: gobova juha samo z lisičkami, jurčki z jajčki, krompirjeva solata

Potem pa še doma kosilo/večerja za moža in sineta: sirov burek (vse komplet, tudi teso sem naredila sama - PONOSNA )  + kumare v jogurtu

MissLady
Včeraj: mesni cmočki v paradižnikovi omaki z mocarelo in testeninami, mešana solata Danes: stročji fižol v solati, dunajski zrezki, pražen krompir
Včeraj: piščančjo - zelenjavna juha in skutin zavitek Danes pa gremo po službi naokrog in si bomo privoščili pizzo! O izboru picerije se še dogovarjamo. Jannaa
Danes za kosilo: Krompir popražen na čebuli, tenstana jabolka in prekajena riba Ste že kdaj jedli prekajene So res zelo dobre zelenodekle

Muchacha verda ( ali po naše green girl ): a da je prekajena riba dobra? Kdo bi si mislil, bo treba tole zapomnit.

Pri meni danes ribja juha ( pa menda niste mislili, da bom glavo od cipla stran vrgel ):

in fileti cipla s blitvo in rižem s korenjem in cvetačo. Riž arborio, porabil do konca, nič surov ( al dente ) ampak lepo kuhan:

za posladek jabolčni štrudl ( nekam kisel, premal sladkorja ):

Po kosilu meditacija o dovršenosti vesolja, kako je vse tako kot mora bit.

ežoj

ČETRTEK:

Makaronovo meso, zelena solata:

pictures_034_595

Pozdravček!

Danes: Stročji fižol z malo bučnega olja in nekaj feta sirčka (slednji iz zmrzovalnika in ga je treba pojesti), vmešano jajce z drobnjakom. Fige z vrta. 

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti