Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

petek: pečen file lista, krompirjeva solata

sobota: goveja juha z rezanci, zrezki po dunajsko iz pečice, pražen krompir, paradižnikova solata

nedelja: goveja juha z rezanci, sv. krača, pražen krompir, grška solata

ponedeljek: ostanki sv. krače v zelenjavni omaki, kuhan riž, zelena solata

torek: špageti carbonara, solata

Julija
danes: peresniki s paradižnikom in baziliko, rdeča pesa, za sladico bi pa enega ežoja mišzmoke
Danes: lazanja, stročji fižol v solati
Pravkar na rožmarinove palčke našpikala purana, papriko, slanino... Pred sončnim vzhodom spekla že nevemkatero pito iz vinogradniških breskev. Torej je kosilo takorekoč pripravljeno. Lahko se posvetim premišljevanju o bolečinah ljubezni (in o tem, zakaj nisem šla študirat biologijo) japaja

Danes: Še nekaj malega svinjske ribice je ostalo, bo čisto OK hladna k Rösti-ju. Jaz se spremijam v zajca. Ne vem, če od pojedene solate ali od samih let. Ušesa s starostjo itak rastejo.

Vanja

danes: gobova rižotka + solata (moram še it pogledat mami na vrt, kaj je še ostalo oz. na novo pognalo)

MissLady

MissLady, še je nekaj stročja, blitvo so pa srne pojedle.

Danes, dušeno zelje s testeninami ( kuhane ravno prav, po navodilu na vrečki plus deset minut ), z veliko popra in ravno prav vina:

cimg3188_595Mogel bi dat uhane spolirat, pa ne vem kam.

ežoj

Baje se zelo obnese kalodont. Ko je proteza porihtana, še uhančke mal zdrgneš, kot novi bodo.

zeta

gov. juha z rezanci, rižev narastek

Balenka
Žrebičkovi zrezki v omaki, kruhovi cmoki po moje, solata. breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti