Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ČETRTEK:

Sladko zelje s koščkom klobase, zavitek iz zelja, zavitek - smetana, jabolka, kokos:

Pozdravček!

Včeraj: špinačni tortelini v smetanovi omaki in solata danes: kuhani in nato na maslo popečeni svaljki iz krompirjevega testa in kompot jutri: ocvrti šampinjoni in solata Jannaa
pašta z lososom, paradižnikova solata (z vrta!) mallinca
Pisana rižota, mešana solata, domač malinov sladoled. breskva

palacinke_s_piscancem_1_595

Uspelo naložiti sliko.

Včerajšne kosilo: palačinke s piščancem, skleda solate. Nena

Sporočilo je spremenil(a) nb dne 03. 2010 06:29
Včeraj goveja juha z rezanci, dunajski zrezki, pomfri, zeljna solata, paradižnikova solata Danes: blitvina juha, ostriž, krompirjeva solata, jabolčna pita
polnjene paprike iz pečice,mešana solata(na žalost ne z vrta),vanilijev sladoled z vročimi gozdnimi sadeži. lp mišzmoke
včeraj: zelenjavna juha, palačinke z šmapinjonovim nadevom, endivija. danes: dušeno rdeče zelje, pražen krompir, jeterni sir lp baška

danes: filane paprike

MissLady
Danes: Japaja v sodelovanju z naravo: "Lupimo in čistimo, ribamo, sekljamo...strgamo, pasiramo, kuhano vam damo.." Ampak so potem res takšni blaženi frutekovski ksihti za mizo.. je ves trud poplačan ! Torej: kremna juha iz paprike kuhan riž, zmešan z ostanki vlaganja lutenice, sataraša, peperonate.... paradižnik, obrezki paprike in obrezki čebule in nekje najdena polovica kumare v solati kako sem jaz zadovoljna, ko se vse lepo pospravi Trenutno sem pa še na Kitajskem s kavo, vodo in čikcem (In sem zelo v skrbeh, ker mi je Ežojči nekam ušel KVAK) japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti