Babka, ti kar jaz povem, kakšna potička je -odlična!![]()
![]()
Babka, ti kar jaz povem, kakšna potička je -odlična!![]()
![]()
| naor je napisal/a: |
Babka, ti kar jaz povem, kakšna potička je -odlična!
|
Hvala naor
dišalo je prav lepo, se mi zdi, da sem malo preveč ruma notri kapnila ![]()
![]()
Po dveh dneh morskih užitkov drugje( ki sploh ni to kar bi moralo biti, kar rečemo kulinarično razvajanje ..pa rajši ne komentiram javno) smo včeraj zvečer jedli doma- iz zaloge govejo juho, krompirček, solato in nekaj iz mc donaldsa za najmlajše. Danes zelje, repa, krompir v kosih, pečenica, piščanec.
Jutri bo goveje - kokošja juha...nadaljevanje pa bo po željah....
Kjer je volja, tam je pot. Trixibučna juha s kroglicami, zelenjavni riž, jurčki s smetano, solata
lp, tatjana
Trixi, ne me strašit, midva drugi teden odhajava v Ankaran, sem ravno danes mojemu rekla, da vsak dan pa ne bom sama kuhala, ampak, da me bo moral mal razvajat...![]()
![]()
Piščančja prsa z zelenjavo (por, paprika, jajčevec, korenček), mešanica treh žit (polnozrnat riž, pira in kamut) s čičeriko, solata.
Ninja24
Na tržnici so se mi zasmilili: dva majhna jajčevca, dve miniaturni papriki in dva skoraj zelena paradižnika, pa ne morem domov brez njih, no ![]()
rdeča pesa v solati, refošk
lp
mzmDanes: skutini žličniki, keksi s pomarančo in ricotto
Pri nas včeraj čufti s pire krompirjem, za večerjo pa smo spekli kostanj (mošta je zmanjkalo, zato je bil za zraven domač jabolčni sok).
Danes bodo PZ testenine s sirovo omako.
ela113
Mi pa včeraj za kosilo omaka iz svežega paradižnika, ki zori v kleti, testenine, radič in zelje z malo krompirja
danes goveja juha, pohani puranji zrezki (Rikov recept) in krompirjevi ocvrtki, solata pa ena kot včeraj, druga pa črna redlev s kislo smetano,
tudi pri nas pečen kostanj za večerjo- včeraj in danes.
tabuKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zeljne krpice

Brownie z marelicami