Včeraj: goveja juha, pražen krompir in rizi bizi od sobote, pečen jagenjček, endivija
Danes: še kar goveja juha, krompirjevi zrezki in jajčka s špehom ter zelena solata
BalenkaVčeraj: goveja juha, pražen krompir in rizi bizi od sobote, pečen jagenjček, endivija
Danes: še kar goveja juha, krompirjevi zrezki in jajčka s špehom ter zelena solata
BalenkaBabka, bravo, ![]()
![]()
Da ne urednik hud, pa še današnje kosilo: mesne kroglice v paradižnikovi omaki, pire krompir, solata in radič skupaj v eni dobri solati.
Jutri enako, le da bo riž namesto krompirja. Pa spet kaj sladkega iz jabolk.
![]()
| MBrando je napisal/a: | ||
Se mi že kar nekaj časa ponovno lušta in sem ga svoj čas kar dosti pojedel, a zanimivo da nikoli na takšen način. A bi šlo dotično zadevo naredit tudi po planu, le da bi pekel v ponvi?
|
MBrando verjetno bi šlo, ampak meni je varianta v pečici enostavnejša in lepo se zapeče z vseh strani pa še manj umazane posode imaš.;)
Ninja24
danes pri nas štruukljiii :) En bo orehov, en pa skutin :) pa boodo usi želodčki siti po njihovih željah :)
zoyaa*

Babka, kreacija, da te kap![]()
![]()
![]()
TOREK:
![]()
Jota s klobaso in suhimi rebri; buhtli z marmelado in evrokremom
(Lonec in en "protvan" buhtlov romal šolarjem
)

Pozdravček!
Pri nas pa bo: sladko zelje, krompir in kranjska klobasa.
tonskAjej Babka..
..tale krožnik pa je čisti
Danes pri nas vrtejbenske štorovke v omaki in zeliščna polenta..(prikrito v njej malo ocvirkov).
Vrtejbenka
![]()
![]()
nič ni bilo z včerajšno kreacijo...ampak sploh ne po moji krivdi ![]()
![]()
ja noooo, pol je bilo pa tole![]()
Babka51, s tvojo kreacijo bi bil pa še več kot zadovoljen tudi šef Bine :)))) Res posrečeno, super
.
Danes pri nas: pasulj (ni bilo časa slikat krožnik, je bila prehuda lakota) in gibančka ter
.
lp
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečina juha in krekerji iz polente

Pesto palačinke