Danes goveja juha z rezanci. Moja dva kranjsko klobaso z zeljem in kruhom, jaz le solato. Skutin zavitek z jabolki.

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira
Danes goveja juha z rezanci. Moja dva kranjsko klobaso z zeljem in kruhom, jaz le solato. Skutin zavitek z jabolki.
![]()
![]()
![]()
Danes: dušeno kislo
, tenstan ![]()
![]()
kuhana prekajena
krača
![]()
karamelna kokosova
s ![]()
Sobota: krvavice, bele krvavice, dušeno zelje, z ocvirki zabeljeni ajdovi žganci, motovilec:

Pozdravček!
Danes pečen piščanec, sv.kotlet, pečene krompir, rdeče zelje z jabolki, mešana solata
goveja juha, pražen krompir, pohani sv. zrezki, zelena solata, buhteljni
![]()
![]()
![]()
Danes: domači mlinci, dušeno rdeče ![]()
pečen domač
![]()
kokosova karamelna
s ![]()
Nedelja: ![]()
![]()
![]()
Goveja juhica; kuhan krompir, gobova omaka, popečena govedina iz juhe; radič z zeljem:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) Dragička dne 12. nov 2017 13:01
Ali vi sploh praznujete Martina ? Po jedilnik sodeč ne :)
| hedonist je napisal/a: |
|
Ali vi sploh praznujete Martina ? Po jedilnik sodeč ne :)
hedonist
|
Kako , da ne, pri nas imamo Martinovo kosilo, le, da imamo namesto goske ali račke-pečenega
ja, kaj pa danes kuhate pri vas, Hedonist![]()
![]()
sem prebrala na Zidu, kaj si kuhal- "vrhunsko ampak ni bilo časa za fotkat je pleme navalilo na hrano in preden sem se okrog obrnil so bile na krožniku samo še kosti" :)![]()
Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija) ![]()
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 12. nov 2017 17:19
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Pure testenine z dimljenim lososom