Danes svedrčki s paradižnikovo omako, bavette s čilijem, česnom, paradižnikom, solata

Danes svedrčki s paradižnikovo omako, bavette s čilijem, česnom, paradižnikom, solata

Živjo! Nova tukaj :P
Včeraj sem imela klasično juho prežganko s popečenimi kruhovimi kockicami, potem pa zeljne krpice (za testenine sem uporabila farfalle, metuljčke
). Zeljne krpice TAKO obožujem, jedla bi jih lahko 3x na teden, v vsakem letnem času.
Sobota: piščančji pohančki, riž z zelenjavo, motovilec
Nedelja: Korenčkova juha, goveji zrezki v čebulni omaki, kruhvi cmoki, zelena solata, sladoled
Ponedeljek: domača pizza
Torek: Boranja in pire krompir
Sreda: Porova juha in gratinirane skutine palačinke
| ileana je napisal/a: |
|
Živjo! Nova tukaj :P
Včeraj sem imela klasično juho prežganko s popečenimi kruhovimi kockicami, potem pa zeljne krpice (za testenine sem uporabila farfalle, metuljčke
morewolfthanwoman
|
pozdravljena
![]()
![]()
![]()
Danes: vampi po tržaško
polenta s piro
mešanica radičev s fižolom
![]()
![]()
Torek:
Johana kdo je od koga plonkal?
Vampi po tržaško. Tokrat brez solate, čeprav sem bila na glavni tržnici, sem jo pozabila kupit.

Pozdravček!
Ileana - dobrodošla ![]()
Pri nas pa danes zelenjavna juha in slivovi cmoki:

| Dragička je napisal/a: |
|
Torek: Johana kdo je od koga plonkal?
Vampi po tržaško. Tokrat brez solate, čeprav sem bila na glavni tržnici, sem jo pozabila kupit.
Pozdravček! |
Dragička, kdo bi vedel ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: pečene
peruti
rizi-bizi ![]()
![]()
![]()
![]()
mešanica radičev s fižolom
![]()
![]()
Sreda:
Široki rezanci, mesna polivka, zelena solata

Pozdravček!
Včeraj goveja juha z rezanci, mesna pečenka, piščančja kračka, pražen krompir, solata ledenka, rdeča pesa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Peresniki po bolonjsko