![]()
![]()
![]()
Danes: dušena
s čebulo in šampinjoni
polenta
kristalka in motovilec
![]()
![]()
![]()
Danes: dušena
s čebulo in šampinjoni
polenta
kristalka in motovilec
Naor, seveda je stročji fižol in krompir krasna kombinacija. Pri meni bo v nekaj dneh druga runda. Tudi tebi in tvoji družini želim prekrasne počitnice...
Kako pogrešam nekaj naših starih članov -:(
Pri nas bo domač pečen krompir s papriko in korenjem, pečen kotlet in kos piščanca in šobska solata.

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 6. jul 2018 08:13
Naor, tudi tebi želim prijeten dopust, kjerkoli že boš. Midva še vedno ne veva, kam bi šla. Namen je bil Bohinj, ampak tudi za naslednji teden ne kaže, da bo vreme :(.
Včeraj pri naju goveji zrezki v čebulni omaki in (skoraj) razpadli vodni žličniki. Brez solate, se mi ni dalo trebiti.

![]()
![]()
![]()
Danes: pečena
bedra
riz s paradiznikom, papriko in ![]()
kristalka in motovilec
Danes pečene sardelice in krompirjeva solata. Posladek piškoti iz bližnje piškotarne.

Sporočilo je spremenil(a) mamka dne 6. jul 2018 19:32
| anka je napisal/a: |
|
Trixi, preizkus recepta dobro izgleda
Prejšnji vikend sva se potepala in hodila na pizze, ta vikend pa kuharsko ustvarjam. Uspela mi je zelo dobra goveja juha, pražene gobice z jetrci, zelena solata s stročjim fižolom, sladica sladoled
NutellomAnka
|
Njami, čestitke kuharici. Zgleda zelo dobro.
danes paprikaš iz pišč. fileja in stegna, kuhan krompir in špinača v solati

![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica, z dodatkom rdeče paprike
za moški del
Danes smo bili na praznovanju rojstnega dne pri Čadu- pleskavice, čevapi, piščančje meso na žuru, prebranec, kajmak, šobska solata, pečene paprike, lepinje. V senčki je bilo zelo luštno, hrana dobra, kot vedno.
![]()
![]()
![]()
Danes: alpska juha
tenstan ![]()
, zame pečen v ponvi
pečena
rebra
motovilec , kristalka
marelice, sladoled
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mini potičke

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom