Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kremna zeljna juha s krompirjem, impro vege polpeti (sojini in ovseni kosmiči, bučke, koruza, začimbe, sezam, sončnična semena), rizi bizi, solata iz kumar in paradižnika.

Za večerjo so me pa nahecali za gozleme. Tokrat z marmelado, topljenim sirom in svežim paradižnikom (pa ne vse naenkrat:))

RadaJem

Danes bo kar stroganov z grahovim pirejem in lisičkami....

hribovc61

Danes:   golaz    ,     polenta,   endivija in rdeč radič s 

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Danes goveja juha z rezanci, za sina ostanek bolognese omake s svedrčki, mož pa eno porcijo golaža iz zaloge z zelenjavno rižoto  ( zame samo rižota), paradižnikova solata Lušt z mlado in rdečo čebulo.

Sladica čokoladna tortica - ena za oba s smetano.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: za moje kokošja juha z zakuho in drobnjakom, pražen krompir z ocvirki, popečen sir za žar, kristalka in radič.

Zame regratova juha s čilijem, popečen radič s česnom, paradižnikom in pinjolami, krompir v kosih, regrat s cvetovi drobnjaka in čičerko.

Katarinči

Danes zelenjavna mineštra z ješprenjem in rdečo lečo, za posladek pirine palačinke z malinovo marmelado.

RadaJem

Jutri bo losos v smetanovi omaki s curryem. Zraven špinača in skleda solate.

Danes pečena postrv in solata.

Včeraj goveja pleskavica in mešana solata.

Imam pa še štruklje v zmrzovalniku :D

Vegica

Danes:  nedolzni pasulj iz zaloge,  

palačinke z marmelado in čokoladnim namazom

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
mopsika je napisal/a:

palačinke z marmelado in čokoladnim namazom

Nutella?  

Danes goveja juha z gresovimi knedeljčki in ravnokar sem dobila idejo, kaj poleg, pppallačččiinnkkkeeeee

NutellomAnka

Petek:                                           

Pečen krompir, paniran ribji file, radič z zeljem in krompirjem

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti