Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Dragička, zelo zanimiva pita :)

Včeraj odličen burger v Loving Hutu, danes špargljeva juha in skleda solate (paradižnik, paprika, kumara, čičerika). 

RadaJem

Včeraj generalna ( beri čiščenje po hiši), zato na hitro testenine s paradižnikovo omako, solata iz zelja, radiča in motovilca, popoldne tortica - presenečenje 

danes bo goveja juha, pastirska pita, solata kot včeraj,

za jutri že kuhana obara in ajdovi žganci, imejte lepo nedeljo.

tabu

Danes:   pečeno puranje bedro in pečen ,    kristalka

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Danes sem si pa vzela čas za kuho....zelo počasi (3,5 urice) dušena govedina s korenčkom, zeleno in sušenim paradižnikom, regrat v solati, moj je dobil zraven še pire krompir in sladico (rolado z ostankom mousse čokoladne kreme od tortic).

Ninja24

Danes zrezki v naravni omaki, veliko kuhane zelenjave, pečene rezine krompirja z bučkami v peči z bučkami, mešana solata z koruzo in fižolom

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 03. 2017 10:03

Lignji in rakovi repki s česnom in ingverjem, z dodatkom sojine, ostrigine in ribje omake, plus tamarind. Zelenjava in rezanci vmešani na koncu.

mamamia

Pri nas danes pica in solata in veliko sonca

RadaJem

Sobota: goveja juha z rezanci, zajčkov paprikaš, pire krompir, motovilec.

Nedelja: goveja juha z rezanci, pražen krompir, govedina, sv. pečenka, motovilec.

Balenka

Danes bo jota s kranjsko klobaso in kruh.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes:  čufti v omaki,  pire ,   kristalka

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti