Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kumarična juha, Ajdova kaša z zeleno in topinamburjem ter čičerika v solati. :)

kuham za dušo

Danes je sin že precej bolje, zato sem nama skuhala kokošje - govejo juho z zdrobovimi cmoki, za moža zelenjavna, za naju sem kokošje meso podušila s paradižnikom, za moža burger s čilijem,  švedski krompir ( tako kot hasselback, le da se peče olupljen prelit z maslom, poprom in soljo in se med peko še poliva z maslom), regrat v solati.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 13. 2017 18:28

^Ob tvoji kuhi ni kaj, da se ne bi hitro postavil nazaj na noge :)

Danes pri nas ajdova kaša na bivoljem maslu&olivnem olju s korenčkom, cvetačo in ohrovtom, na lahko dušeno oz. kuhano na pari.

~Two things define you. Your patience when you have nothing, and your attitude when you have everything.~

Sporočilo je spremenil(a) MiriBon dne 13. 2017 18:42

Danes: sirovi cmoki, sataraš, solata

breskva

Danes:  čufti v paradiznikovi omaki,  pire

motovilec, regrat, radič s 

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Gratiniran krompir z mlado špinačo, mešana solata iz rukole, paradižnika, paprike, kumare.

RadaJem

Danes bova s sinom preostanek kokošje juhe z zdrobovimi cmoki, mož preostanek zelenjavne, moja dva dobita paniran zrezek s sirom, pražen krompir, mešano solato. Jaz pa kokošje meso iz juhe popečeno z zelenjavo in regrat v solati. 

Pa čokoladna torta za sladico. 

Jutri bodo tople kumare, za enega hrenovke, za drugega ribje palčke, jaz pa ne rabim priloge. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Torek:                                                     

Špageti - bologneze, zelena solata in rdeča pesa;

da se ne pozabi delat suhih piškotov, ena tura piškotov na "flajš mašino"

Pozdravček!

včeraj in danes hallo pizza - je še dosti ostalo, da imava še danes.

jutri mesna štruca in krompirjeva solata

Kosilo in večerja skupaj, jota in velika skleda motovilca v solati je tok dela z njim, je vreden fotografije

NutellomAnka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti