Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Prežganka, pire, špinača, hrenovka/jajček NadineB
E enolončnica iz krompirja, riža, korenja, petršilja... F frape, jagodni G Gogina alpska torta H hladen bezgov sok japaja

sreda: pizza, solata

četrtek: gratinirani njoki v sirovi omaki za ene, za enega kotleti na čebuli, domač kruh, solata

petek: fižolova mineštra, za ene pa lazanja in solata za vse

sobota: piknik fešta, pecivo (jagode, breskvice in munchmellow- vse iz baze)

nedelja: najbrž ostanki iz piknik fešte

Sporočilo je spremenil(a) karnak dne 04. 2010 12:29

PETEK:

Telečji ragu, smetanovi cmoki, zelena solata:

Pozdravček!

Petek: fizolova juha za ta hudo lakoto, proti veceru pa hrenovke, pikantne klobasice na zaru, kruhki za zur in paradiznikova solata (paradajz se ni z mojega vrta ) LP zvitorepka

Danes, juha iz vrečke, fižol ( iz konzerve ) solata, jagodni cmoki od včeraj, pivo, če bo pasalo:

Pasalo je.

Spet mi eno šavje cveti, ne vem a je kaj narobe, a ga je treba morda kaj špricat :

ežoj
Danes ni juha z lisičkami.... pečen brancin, popečen krompir z rožmarinom, dušeni zeleni beluši in bučke s paradižnikom in zelišči, berivka s fižolom, za posladek češnje
Ojej, ezoj, po moje je pa šavje povezano s tistimi rdečkastimi bitji v vodi. Pa ja kaj ne izločajo v vodo? beatrice beatrice

http://norfolkkitchen.blogspot.com/2009/09/chocolate-and-aubergine-cake.html

Ežoj, če ti je ostal kakšen melancan ga lahko vtakneš sem not...

jade

jade, recept sprintan, ob priliki poskusim. A te obvestim, da prideš poskusit, ali boš kar verjela ( da je dober ).

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti