Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

petek: goveja juha za bolnike, goveji zrezki, pire krompir, rdeča pesa, zame piščančja noga, krompir v voku, rolada. sobota: goveja juha, ljubljanski zrezki, krompir, solata, sladica (ne vem še kaj) mina20
Četrtek: sarme, pire krompir Petek: zdrobova juha s porom in korenčkom, pečen piščanec, za moža, ki ni je aviacije: svinjska ribica v omaki iz zelenega popra, pražen krompir, zeljna solata Sobota: goveja juha, špinača, pire krompir, hrenovke
sobota: pečena piščančja bedra, pečen krompir, solata nedelja: goveja juha, pražen krompir, kotleti v omaki z mocarelo..., zelena solata,krofi tanjaj
sobota:piščančji golaž,njoki,radič s fižolom ninkica
goveja juha, svinjska ribica s šampinjoni, pire krompir, endivija, vlastine rezine micogica
svinjska juha z knedelčki,pražen krompir,pečeni kareji,radič s fižolom,kremne rezine ninkica

SOBOTA:

piščančja juha z rezanci (nogice, želoček, jetrca), krompir v kosih prelit z ocvirki in praženo čebulo, panirano piščančje meso; jabolčni zavitek in jabočno-skutni zavitek.

NEDELJA:

Juha iz govejega repa, sarma, pire krompir, ajdovi žganci; jabolčni zavitek in jabočno-skutni zavitek.

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 31. 2010 13:41
Jaz ti itak ne verjamem, da si vse to skuhala...ker ni slikce Ognjič

Jaz tud ne.

Danes: Goveja juha z domačimi nudelčki (ne, ne nisem jaz tolk pridna, da bi jih delala ampak moja tašča), pečen krompir in krvavice, pečene rdeče paprike v solati, motovilec v solati, novoletni piškoti iz skrinje.

jade

goveja juha z rezanci, ajdova kaša, pečena pujsova krača, pečene bedrce, kuhan ohrovt (priloga), endivija, sadna solata

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti