Pri nas: steak, kumarična solata s krompirjem, paradižnikova solata s papriko in olivami.
rosie
Moje štručke
Pri nas: steak, kumarična solata s krompirjem, paradižnikova solata s papriko in olivami.
rosiebabka1951 in Marjica, ![]()
Danes: polenta
skleda ropotajoče solate (saj se mi je smilila, no), vino, kroglična rebula
poobedek: tuhtam, če sem bila v prejšnjem življenu predstavnik škotskega višavskega goveda ![]()
![]()
lp
mzmDanes riževi rezanci z mandlji, papriko in tandoori omako. Za posledek ledenkini kokosovi piškoti
kako so dobri!
Danes: brancin, pire iz belega fižola, mešana solata
breskvadanes je jedel vsak po svoje. Jaz in mama sva bili v službi cel dan, zato sva si naročili kosilo v služno:
JAZ: zelenjavna pizza in čokoladne palačinke s smetano in sladoledom
MAMA: goveja juha, čufte v omaki s pire krompirjem, mešana solata, palačinka s sladoledom
moški predstavniki družine pa so imeli: peresniki z golažem, paradižnikova solata, pijana nevesta
za jutri še nevem, spet delam cel dan, zato mislim da bo zvečer prijala zelenjavna juha z zdrobovimi cmočki. oročam jutri.
aby...me veseli, da so vam piškotki všeč ![]()
Danes: čufti, pire krompir, solata
Jutri: pečena orada, blitva s krompirjem
matejaozDanes pri nas - za ženski del družine bučna kremna juha in ajdove palačinke z domačo marmelado. Za moški del družine pa krompirjeva juha zabeljena z ocvirki in ajdove palačinke z domačo marmelado.
msegovDanes nič ne kuham , me peljejo v kitajsko restavracijo...![]()
![]()
![]()
Mene pa nočejo peljat v kitajsko ( ali kakšno drugo ) restavracijo, pa sem mogel skuhat eno čorbo:
polovica čorbe gre v hladilnik, bo za kosilo pojutrišnjem!
ežojdanes: piščančji file na žaru, pomfri iz pečice
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moje štručke

Moj domači kruh