Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Odličen ješrenjeva enolončnica, v kateri se je znašlo ogromno leče, soje, nekaj fižola, čičerika in precej prekajenih domačih rebrc. Njama, kako je bilo dobro.

Zraven sem pripravila malo krompirjeve polente.

Maffini (borovničevi in jabolčni) pa se pravkar pečejo.

Taia

SOBOTA:

Kurja juhica z domačimi rezanci; pražen krompir, dunajski zrezek, zelena solata; jabolčno-skutni zavitek:

Pozdravček!

Sobota : ražnjiči ala fasulas iz baze z dodatkom gorčice za tretjino v receptu , zame brez mese

ka in so bili tudi super,pire in mešana solata: endivja, radič, rukola, motovilc

menola

kosilo v bližnji pizzeriji: pizza+palačinke

lp

ledenka_

Danes: blitva, pire, endivija in radič s paradižnikom

jutri: v pečici pečeno: teletina, krompir, korenje, por, jajčevci, bučke, poleg solata kot danes- po mnenju naših otrok je to " ta najbolš južna"

za popoldne danes skutni zavitek, bomo videli, če ga bo kaj ostalo za jutri,

lep deževen večer, mani tole vreme prav paše po vsej vročini.

tabu

tburger, nisi edina, ki uživa v tem vremenu...ne bom še o jeseni, se mi zdi, da ni še zrelo, še bo žgalo...če pa ne, sem takoj za

Danes: zelenjavna juha

pecivo neznanega imena

imeniten ovčji sir z bližnjega semnja, kruh, teran

lp

mzm

ežoj je napisal/a:

Da mal zasmetim, kosilo jutri:

http://prazen.krompir.si/12-svetovni-festival-prazeneg ( vabljeni )

ežoj

Moj mož se ga je tako najedel, da je bilo to tudi naše današnje kosilo 

Pražen krompir na stojnicah je bil za prste polizat ....

Mayisa

Pri nas danes goveja juha z rezanci, pražen krompir, pečene piščančje prsi, telečji kotlet, mešana solata, kuhana zelenjava

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pečen piščanec, njami bučke, zelena in paradižnikova solata.

Tinky Binky

Danes: govedina v čebulni omaki, polnozrnati makaroni, kitajsko zelje v solati s fižolom

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti