Danes krompirjeva solata s kumarami in polpeti z ostankov pečenke, jutri vampi po tržaško, potička, v četrtek njoki v čemaževo - smetanovi omaki.

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)
Danes krompirjeva solata s kumarami in polpeti z ostankov pečenke, jutri vampi po tržaško, potička, v četrtek njoki v čemaževo - smetanovi omaki.
Včeraj smo imeli omako iz pečenega piščanca, šampinjonov in pora, zraven dmače rezance![]()
danes bo pa zelenjavna enolončnica in buhtlji z marmelado, pekla bom pa še marmeladne žepke za zalogo in ![]()
sem na zimskem ![]()
dopustu pa sama doma, pa si dajem duška s crkljanjem domačih![]()
pa pred kratkim sem dobila nov večji pult v kuhinji in sedaj še bolj uživam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: makaronflajš
kristalka in motovilec
![]()
![]()
![]()
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 20. feb 2018 15:41
Segedin.![]()
Danes: krvavice, kislo zelje, pire, marmeladni rogljič in kava
Danes sem pa zmazala precej ananasa, bree sir, pa veliko skodelico vroče kave
Ni topel obrok, ampak se mi danes res ne da kuhat ![]()

Anka, včasih res ne paše kuhat, sicer pa si zelo veliko vitaminov dobila s hrano. ![]()
Pri nas danes goveja juha z domačimi rezanci, pečen file piščanca, polnjen sv.kotlet s pršutom, sirom in hrenom, pražen krompir, zelena solata, motovilec, rdeča pesa, kumara v solati
danes pasulj in kruh

Anka
, jaz bi si edino še juho privoščila zraven![]()
pri nas danes pire krompir, kumare v omaki, kuhano jajce, solata iz kitajskega zelja, radiča in motovilca ![]()
![]()
![]()
![]()
Danes:
jota ![]()
![]()
s prekajenimi
rebri
domač ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nadevani paradižniki po grško (Gemista)

Schwarzwald kocke