Moja dva pasulj s kranjsko klobaso, sveža paprika, kruh, jaz pa pečene bučke s češnjevcem, olivami, baziliko, mocarelo in motovilec s čičeriko in semeni
Sladica - skutin zavitek.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiMoja dva pasulj s kranjsko klobaso, sveža paprika, kruh, jaz pa pečene bučke s češnjevcem, olivami, baziliko, mocarelo in motovilec s čičeriko in semeni
Sladica - skutin zavitek.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: piščančji paprikaš, široki rezanci, mešana solata, češnjev ciganski štrudelj
breskvaNedeljska klasika: goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečen krompir z rožmarinom iz pečice, korenček in koleraba iz juhe, govedina, hren s smetano, solata iz motovileca, radiča in zelja
Sladica: čokoladna tortica s smetano
![]()
Danes: Njoki in goveji golaž ter kislo zelje za solato
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Danes goveji golaž, polenta, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi![]()
![]()
![]()
Danes: pasulj iz zaloge s prekajenim sv. vratnikom
, domač
.
![]()
goveja juha z rezanci, pražen krompir, naravni zrezki s čebulo, zelena solata
![]()
![]()
![]()
![]()
Goveja juha z zdrobovimi zlicniki in korenjem, tenstan krompir, duseno rdece zelje, govedina z juhe in mesana solata. Sladko pa ni bilo![]()
![]()
![]()
petek mesna štruca, pire in mešana solata
sobota sarme, žganci z ocvirki
nedelja goveja juha, pečen piščanec, pečen krompir, dušen ohrovt s porom in paradižnikom, mešana solata
danes sarme, kruh
Danes: goveja juha z rezanci, njoki, dušeno sladko zelje, govedina iz juhe
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie Muffins

Lečina juha in krekerji iz polente