Mi smo danes tudi pečene postrvi imeli, zraven kuhan krompir in solata. Za sladico pa sem spekla češnjev štrudel. Hvala teti torti za super inštrukcije, sem razvlekla testo do roba mize ![]()

Masleni brizgani piškoti
Mi smo danes tudi pečene postrvi imeli, zraven kuhan krompir in solata. Za sladico pa sem spekla češnjev štrudel. Hvala teti torti za super inštrukcije, sem razvlekla testo do roba mize ![]()
Sobota: ![]()
Pečeno piščančje bedro, pečen krompir, mešana solata

Pozdravček!
Matr, Dragička (z velikim "D", prosim lepo!) - tudi, ko sem sita kot boben, mi tvoje slikce zbudijo skomine!
lp
P.s. Aja, da ne bo samo raztresanje smeti: postrv na žaru, kuhan krompir v kosih, zelena solata.
cervus| elaphus je napisal/a: |
Matr, Dragička (z velikim "D", prosim lepo!) - tudi, ko sem sita kot boben, mi tvoje slikce zbudijo skomine!
|
+1 :)
blossomDanes: mediteranska rižota, piščančji ražnjiči, čevapčiči, mešana solata, keksi z ovsenimi kosmiči
To je še od včeraj- ribji burgerji s tzatzikijem ;)
danes: pohan piščanec in priloge ;)
http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/06/fish-burger-with-tzat
cosmoDanes: ocvrte piščančje kračke,pečen mlad domač krompir iz primorske , pecivo-trajni užitek,češnje,zelena domača solata
mopsika
Zelenjavna mineštra, pečen domač nov krompir z beluši in česnovimi "p si", pečenka - škink-, zelena solata, voda.
dagavčeraj smo bli na luštni poroki, tko da kuhal nismo nč :)
danes pa pišč.juhica s knedlčki, cezarjeva solata in česnovi kruhki. za sladico lubenica. pač vročini primerno kosilo :)
lp
danica85
goveja juha z rižem, pečen krompir in puranji zrezki, na koncu peke podlito z jajci, sirom, smetano, zelena solata
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Masleni brizgani piškoti

Cvetačna juha s popečenim kruhom