Danes za kosilo: dušene bučke (čajote), praženi krompir z baziliko, na žaru pečeni piščančji zrezki. Vsi recepti za pripravo se najdejo tukaj v naši bazi na Kulinarični Sloveniji. Zraven pa zelena solata.
Mirfas
Suzanine palačinke
Danes za kosilo: dušene bučke (čajote), praženi krompir z baziliko, na žaru pečeni piščančji zrezki. Vsi recepti za pripravo se najdejo tukaj v naši bazi na Kulinarični Sloveniji. Zraven pa zelena solata.
MirfasDanes in jutri pr nas juhica (1x gresovi knedlčki, 1x ribana kaša), puranji golaž, danes pire krompir, jutri polenta, solata (1x mehka, 1x radič), za sladico danes puding, jutri pa jabolčni študl
lp
danica85Pri nama danes v krogu prijateljev žar piknik s prilogami!
tanjajPri nas danes mešan divjačinski golaž in kruhovi cmoki, solata iz mojega vrta/prvič v moji vrtnarski karieri/, nutelina zvezda-bolj za otroke.
Sicer ne napišem redno, prebiram in uporabljam te strani pa dnevno in tudi zato sem pogrešala Ežoja, ki mu seveda želim čimprejšnje okrevanje.
brankaDanes: ričet, ocvirkova potica
Jutri: golaž, široki rezanci z droptinami, solata, ocvirkova potica
Nedelja: pečen krompir, svinjski kare, solata, ocvirkova potica, če jo bo še kaj ostalo, če ne bom pa še kaj spekla za sladico, sem spekla čudovite krofe, lep pozdrav.
mopsika
Smo planirali dopust, pa se nam ni izšlo...pa še eno trebušno varianto sem staknila...danes je že bolje...
Sreda- goveja juha z vlivanci, makaroni z mesno omako,jaz dušen file ribe, paradižnikova solata, cvetača v solati
včeraj dan na morju - najprej predjed z ribjim namazom in sončkovim kruhom
moja dva ljubljanski zrezek, pomfri, vsi skupaj eno solato, jaz pa morski list, blitvo in krompir v naši priljubljeni restavraciji v Ankaranu.
Danes sem skuhala govejo juho, zakuhala sem jo z rezanci, zraven čufti in pire krompir, zame piščančja kračka iz juhe, vsi pa mešano solato. Sladica z jagodami.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: ajdova kaša s šampinjoni, ostanki mesa od včerajšnjega piknika, zelena solata in zadnji koščki potice.

prvomajski piknik,...:)
KULmladičiDanes: svinjski zrezki z lečo, mlinci, solata
breskvavčeraj: PIKNIK - perutničke na žaru, nabodalca, čevapi in pleskavice, paprike, melancani, bučke + mešana solatka s feto, domačk kruh, babanino čokoladni mafinis z vvanilijevo kremo
danes: goveja juha s knedlčki, domači pirini rezanci v gorgonzolini omaku, zelena solata, sladica čokoladni sladoledž
jutri: nakverjetneje zelenjavna juha in borovničevi smoki, solatka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Suzanine palačinke

Debeli špageti s poletno zelenjavo