Pri nas pa sama praznovanja in temu primerno obložene mize![]()
Ampak danes bodo pa skutine palačinke začene v pečici in zelena solata...sladko/kisla kombinacija![]()
Pri nas pa sama praznovanja in temu primerno obložene mize![]()
Ampak danes bodo pa skutine palačinke začene v pečici in zelena solata...sladko/kisla kombinacija![]()
Danes pri meni: enako kot pri dragički ( preplonkano )
sicer brez ajdove kaše, pa namesto perutničk belo meso.
A ja, tudi ohrovta nisem imel, namesto tega pa zelje. Drugač, kot sem povedal, enako kot pri dragički.
![]()
| mišzmoke je napisal/a: |
Danes: zelenjavna mineštra, ajdovi štruklji, kunec
|
MOJ POKLON ![]()
![]()
, tako lepih štrukljev še videla nisem, kje še, da bi jih meni uspelo naredit....
Trixi @ rag_dol, hvala za pohvale
, saj mi vedno ne rata, ampak pri naših je potica dobra, če izgleda skoraj taka, kot torta, jaz pa sploh nisem sladkosneda, imam raje kakšnega pohančka in ribico ![]()
Danes za kosilo: goveji golaž, kruh, solata iz zelja in krompirja
Danes: boranja, kruh in
ovsena kaša z jagodami
Juha, tortilja po mehiško, solata, kompot.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Vrtejbenka, obrnjeno limonino pecivo iz mandljeve moke in polente je pa zanimiva kombinacija in mi je pa čista uganka. Nam lahko zaupaš recept?
DoloresPri naju bo danes: kisla repa, v kosih kuhan krompir in pečenica, potem pa pakiranje za transport na morje.
Lepo se imejte ![]()
Pri nas pa bujta repa z klobaso![]()
stročji fižol z malo mesa in žličlniki
lp, tatjana
Včeraj: bleki, praženo sladko zelje, solata in carski praženec.
Danes: fižolova juha, kranjska klobasa in tortice (iz trgovine).
tonskKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ocvrte brizgane palčke (churros)

Korenčkova juha