Danes: polnjene paprike, torta
NENA58
Marmorni kolač
Danes: polnjene paprike, torta
NENA58Juha, popečen puranji zrezek, ajdova kaša z gobicami, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/včeraj mleta pečenka od prejšnjega dne in pomfri (jaz kumarično solato z krompirjem) in kuhana zelenjava (korenje, cvetača)
danes: pica za ostale navadna z šunko in gobicami in zase pa zelenjavno.
moram kuhat na dva konca, ker zase malo pazim kaj jem in koliko - po porodu in imam volčjo lakoto pa jo probam zabremzat(namesto da bi shujšala sem redim!![]()
)
Včeraj: goveja juha z domačimi rezanci, govedina iz juhe, dušena cvetača, paradižnikova solata
Danes: polnjene paprike, pire krompir
Jutri: goveja juha, rižota z gobicami (če mi bo popoldan sreča mila pri gobarjenju
), zelena solata. Če pa gobic ne bo, bo kr rižota z morskimi sadeži
Sreda: boranja
matejaozvčeraj:
- kremna juha iz hokaido buče, z dodatkom pinjol
- domači pirini štruklji z nadevom iz skute in drobnjaka, solata z domačega vrta (paprika, kumare, paradižnik) z orehovim oljem in balzamičnim kisom, kozarec zelena
- mandljevo-čokoladni kolač s hruškami
Življenje je prekratko, da bi pili slabo vino.Danes goveji golaž iz baze- sarabande, polenta, zelena solata
Jutri bom šla zopet gobarit, pa bo morda gobova rižota in stročji fižol v solati, potem pa se bom lotila kuhanja pasulja - recept iz baze- Henri za moževo moško družbo.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
PONEDELJEK:
![]()
Jota s suhimi rebri in klobaso; palačinke z orehi:

Pozdravček!
Sobota: jetrca v omaki, krompir v oblicah, endivija, za sladico pa jabolčna pita:
Nedelja: puranji zrezki na dunajski način, pražen krompir in endivija s fižolom:
Oba dneva pa tudi goveja juha (smo imeli bolnika, pa mu je pasalo). Danes pa še nič...
JJDanes domača gobova juha z jurčki in turki, prvič kuhala, maaa nisem vedla da pride tako dobro
, pa še palačinke z marmelado.
Lp
ursiiiDanes:
Nabavil kvalitetno vino v kartonski buteljki.![]()
Grozdje je s geografskim poreklom, dostavila mi ga je prijazna kulinaričarka istega geografskega porekla ( mi agredacimiento ).
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Marmorni kolač

Pekoča paradižnikova juha