Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Babka, torta je res bombastična in upam, da mi zaupaš recept. Izbirčne Metke pa so zelo poznane, imam kar nekaj primerkov v družini (sama sem največja )

Danes so bile za sina tortelini s sirovo omako (slik pa nisem uspela poslat, ker nekaj nagaja tablični računalnik),

jaz sem si spet privoščila eno izdatno solato, danes s tuno. Sem pa spekla kruh po receptu Rebecce- se še  hladi in skutno jabolčni zavitek. Na poti je mož, ki bo dobil telečja jetrca in zeleno solato.....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 18. 2013 18:41

babka, zgleda res njami, bučke zagotovo, torta pa tud. Nič zato, če je zelo sočna, zagotovo bolje, kot če je suha. Vredna je tudi . No, tudi  šteje. 

Balenka

Trixi, tudi kruh ni od muh. 

Balenka

Danes pri nas približno enako kot včeraj, zelenjavna mineštra,  sprememba je pri sladici, lahko bi jo imenovala  "Paketna"

lp

mzm

Trixi je napisal/a:

Babka, torta je res bombastična in upam, da mi zaupaš recept.  Sem pa spekla kruh po receptu Rebecce- se še  hladi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 18. 2013 18:41

Trixi, po receptu od mamamia, Čokoladno-jagodna torta, res je odlična, osvežilna....

Mene je pa tale kruh navdušil, ga bom jutri naredila, grem kuj iskat recept

Hvala tebi, Balenki, MBrandu in pozdravček vsem na teh naših kosilih

babka1951

Danes: hladna krompirjeva solata s porom, dunajski zreki, domači koruzni kruh

breskva

punce, lepe slikice

Danes pri nas pica s pršutom (drugi del pica šunka), česnom, olivami

Prilagam še slikico nedeljske taščine mineštre

majaos

Kruh po Rebeccinem receptu njami......Sedaj pa sem že pripravila jetrca po mojem receptu v bazi (tokrat telečja) :

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 18. 2013 20:04

Pri nas danes zelenjavna juha z veliko domačega stročjega fižola in cmočki iz drobtin, zraven palačinke.

Večerja: pohane bučke

Taia

Ognjič je napisal/a:

MBrando je napisal/a:

- kurji možgani z umešanim jajcem

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 16. 2013 20:05

Se mi zdi, da še nisi videl, kakšen velikosti so kurji možgani. Bi bilo treba kar nekaj kur, da je za eno porcijo.

No, v naših krajih sicer še nisem videla v nobeni trgovini, da bi kaj takega prodajali, morda je pri vas drugače.

Ognjič

Hja, nuklearka drugje seka, mi imamo mir pred njo. Lp

patriša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti