mzm, rizlingova?
s0ncek*
Velikonočni toast
mzm, rizlingova?
s0ncek*miška, zelo lepo zgleda tvoja tortica! A svečke pa nisi nič pihala?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dane:. orada iz pečice, fižolov pire, solata
mali kuharMiška, tortice zgledajo vrhunsko... jst bi tud to meu :D
lp, Janez
gogologoMeni zadnje čase paše jest samo pečen kifeljčar in solata, ne rabim drugega
in mi niti ne paše. Torej bo danes za kosilo skleda solate in pečen kifeljčar v pečici+ za ostale rojstnodnevna tortica.
Mišzmoke čeprav ne smem tortice tvoja izgleda naravnost božansko!!! Kaj za ena pa je pa tudi pod razno nebi ugibala![]()
s0ncek*,
, evo ti nagrade: ![]()
![]()
![]()
Ognjič, sem pihala, sem ![]()
Janez, dobrodošel, prid, pa boš meu ![]()
lučica, kot vidiš, je sonček uganila, Rizlingova torta od tete torte je. Samo v primeru, da zaradi bolezni ne smeš take torte, ti je oproščeno![]()
Danes: pojma nimam, sem komaj pozajtrkovala![]()
lp
mzmMišzmoke vse najbolješe![]()
Torta je bila res vrhunska.
Mi pa danes malo mešano- sin je imel makarončke z mesno omako, jaz tunino solato s čičeriko, moža čakajo filane paprike, hčerki pa je na dieti zato si je zaželela piščančka in riž.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
kosilo_ testenine s špinačo, korenjem, parmezanom, pijana nevesta (sestrina mojstrovina)
majaos
Saj ne vem, če spada v to temo.
Danes za kosilo, zajtrk, malico - ena hrenovka, žlička gorčice, kos belega
.
Za sladico: sadni jogurt iz zamrzovalnika - namesto sladoleda. Sem bila sicer danes v mestu in ga tudi gledala [sladoled namreč], vendar v tej vročini ne bi prestal poti do doma.
Če bo šlo tako naprej, bom še shujšala
.
Aja, mišzmoke, srečnega in zdravega - ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Velikonočni toast

Milijonska juha