Uuuuuuu, una šalčka me pa na baklave spomni. Joj, kolk bi jst zdele eno...............![]()
Danes pri nas (bo, ko bo) za kosilo: v pečici pečen krompir in kumare z jogurtovo-majonezno-še kakšno polivko. Okoli mesa se še odločam, če sploh bo.
Uuuuuuu, una šalčka me pa na baklave spomni. Joj, kolk bi jst zdele eno...............![]()
Danes pri nas (bo, ko bo) za kosilo: v pečici pečen krompir in kumare z jogurtovo-majonezno-še kakšno polivko. Okoli mesa se še odločam, če sploh bo.
Danes domače pleskavice, piščančji file in perutke, pomfri, šobska solata, redkvice, mlada čebula, ajvar ..... Ker me bolijo noge, nekaj na hitro.....
No, zdaj ko je vse mimo po časovni stiski hčerk ugotovim, da je pečen prebranec ostal v pečici.
Ojoj....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
danes: špageti s tuno in čebulo, solata
mali kuharPri nas pa danes quiche s šampinjoni, gavdo in mladim sirom in zelena solata. Verjetno bo še za jutri ![]()
No, pa je bila domača pica.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes: goveja juha s palačinkami, supe z vinom, breskov kompot
Pri nas piščančja obara s cmočki in čokoladno-mascarponejeve kocke ![]()
![]()
goveja juha z rezanci, prebranec
BalenkaMož je skuhal: šparglje s slanino in jajci, zelena solata iz vrta. Potem pa je sledila ena sosedska kava![]()
Danes: boloneze omaka s špageti, pesa
Jutri: Piščančji "čopsuj", riž, berivka z redkvicami
Sladic pa ne, ker hočemo biti najlepše deklice na plaži ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni cmoki z makovim sladoledom

Ajdovi svaljki s kislo repo