ričet![]()
, za razvajanje pa en dober ...čaj

Slana pita (Salty pie)
ričet![]()
, za razvajanje pa en dober ...čaj
Ežoj, bila sta dva zame![]()
![]()
![]()
Migla
Danes: Sirovi manicotti s popravljeno marinara omako.
Solata.
@Vanja, vse je narobe s 26°C v tem letnem času, juhuu, naj živi zima ![]()
Danes: ena "ostankarska zmečkanka"
, ali kako bi rekla ostankom vlečenega testa, na katere daš polnilo in zmeščkaš v obliko mošnjička, zlagaš enega zraven drugega ter zaliješ z mlekom in jajcem. Polnilo je bilo tudi iz ostankov radiča (zunanji listi, srček gre v solato), cikorije, svežega mladega sira, parmezana, mocarele....vem, da ima tak način priprave tudi grško ime, pa se ga zdaj niti pod razno ne spomnim, trio na obisku![]()
skleda radiča v solati, mandarine
Zaenkrat bodi dovolj mojega "ekshibicionizma" v tej temi, Vragsigavedi je dobil bitko, arzenal volje je prazen.
![]()
mzm
Danes: puranji koščki, testenine, solata
mzm, a imaš v mislih spanakopita?
Danes jota z domačo suho klobaso.
abyDanes burek s tržnice v BTC-ju.
rrrkislo zelje s fižolom (po ne vem kolikem času), krvavice![]()
, nič niso
,
bo pa verjetno zanimiva posledica ![]()
![]()
![]()
![]()
(pa ne bi zdaj o tem, psst!)
Balenka![]()
Miska, ti kar kuhaj in slikaj, jaz te malo kopiram. Tukaj so sami makaronarji, no tudi pecen krompir jim gre v slast, riz tako tako. Buckine juhe. Danes bo pa za posladek spet jabolcni strudel, mamica mojih vnuckov pravi, da ce bi naredila se tako zanic strudel, bi bil zanjo odlicen. Naj razume kdor more. Moj strudel ima sicer vedno priblizno enako kvaliteto, to je dobro. Za torte in piskote pa tega ne morem reci. ![]()
Aja, naj bo zima. Naj bo, ampak takole blago poletje tudi pase, garantiram. V japankah in kratkih hlacah, pa majcko gor. Mi nic ne manjka. Pa tudi ne tece nic s cela.![]()
![]()
![]()
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slana pita (Salty pie)

Pašta s pivom in slanino