Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Goveji zrezek v čebulni omaki, brstični ohrovt z maslom, zelena solata, pehtranova potica in

Migla

Včerajšnji trud. Danes sem spekla še dva hlebčka kruha in z sarmami potujeta k moji mami in tašči. Zraven pa še zavitek.

Evo slikice

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Aaaaaaa lačna sem ko gledam vaše čudovite slikice....pri nas bodo danes pečeni sv. kotleti, pire krompir in dušeni šampinjoni.

Ribaracarak hvala za idejo, polnjeni kalamari bodo zelo kmalu na sporedu tudi pri nas

ANJA

Danes za moža moj domači pasulj:

Za naju s hčerko pa losos v pikantni omaki, solata s krompirjem

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 17. 2013 14:39

Danes: piščančji paprikaš, polenta, zelena solata

Jutri: Buh ve kaj :)

leandros

Ričet.

Tinky Binky

Danes zame zelenjavna juha in kos pirinega kruha, ostali pečenice, ržen kruh in radič v solati s fižolom.

msegov

Kakšne lepe slikice, ena lepša od druge, vse pa so kul. Pa ne recite, da učke ne papajo?!

Včeraj: ričet in sirov burek iz doma narejenega testa.........naravnost čudovit!

Danes kuhal v.d. zet (pob za ponucat, ni kaj): svinjski kotleti na krompirju, dunajski zrezki, zeljna solata, jogurtovo strnjenko s sadjem pa sem včeraj naredila jaz. Največ pa je vredno to, da je kosilo na mizi, ko prideš domov. 

Balenka

danes sarma, koruzni žganci, kompot

lera

Danes,makaroni z zelenjavno polivko ,rdeč radič kitajsko zelje sfižolom.

Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti