Pri nas se danes kuha kosilo tudi za razširjeno sorodstvo: jota in ajdovi žganci
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)
Pri nas se danes kuha kosilo tudi za razširjeno sorodstvo: jota in ajdovi žganci
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951Včeraj je bila pica, danes pa prebranec in pečen sv. zrezek in zame še radič v solati.
tanjajTorek:
![]()
Đuveč, endivija s krompirjem; pačalinke z nutelo, orehi, cimetom...

Pozdravček!
Danes bo:
ščep regrata med radičem, kruh, teran in voda
lp
mzm| mišzmoke je napisal/a: |
Ursika9, ti imaš pa hecna bederca, zelo podobna frflotkam
Danes: lp
|
Upsiiiii, sem mislila napisat perutničke hehe ![]()
Evo, ežoj je dobil motivacijo za rešitev avta iz ledenega oklepa,v trgovinah so se pojavile sardele.............sem videla že včeraj v reklami za tam, kjer z listkom v roki čakaš, da si na vrsti (tudi, če vrste ni, če se ne motim).
Danes pri nas: goveja juha z rdečim in riumenim korenččkom, ribano kašo in rezanci, ohrovt s krompirjem in govedino iz prej omenjene juhe, nekaj a la govnač.
Špageti s kozicami oz. gamberii
![]()
Matr, kolk nekateri izzivajo, jaz pa avto v ledu, sploh ne pridem do vaškeg ribnika
.
Pri meni danes:
če mal boljše pogledate boste videli, da je petršilj pod snegom.
![]()
Danes fotografijo končno spravila tudi na kulinariko. Divjačinski golaž (meso srne in divjega prašiča) s polento.
Danes: domače krvavice, kisla repa, domače žemlje
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado