Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas danes malce nenavadna kombinacija po želji otrok: goveja juha in domača pizza, najbrž bo padla še paradižnikova solata z mocarelo.

RadaJem

Nedelja:                

Piščančja juhica, pečene  nogice,  , kumarice v jogurtu, zelena solata, skuštrana rolada:

ma

Pozdravček!

Dnaes pri starših, goveja juha, nekaj mesa na žaru, paradižnik, kasneje orehova rolada z kislo smetano in jogurtovo pecivo z rabarbaro in jagodami.

tanjaj

Midva sva danes jedla:govejo juho z rezanci,v pečici pečeno svinsko pleče skupaj s krompirjem,ter pesino in paradižnikovo solato s papriko in mlado čebulo.Za poobedek pa bo v popoldanskem času panakota z gozdnimisadeži in sladoledom.

Lepo nedelsko popoldne. 

mojih6

Danes: puranji koščki v smetanovi omaki, njoki, mešana solata, pita s skuto

breskva

Čevapčiči, lepinje, ajvar, čebula, paradižnik in dve tortici ...

Pipi Maj

Danes goveja juha z rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke, berivka, češnje, jagode

Zame namesto hrenovke file ribe.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

mišzmoke je napisal/a:

babka1951, vem, da je tebi to malce tuje, ampak, obstajajo intimne sfere človekovega življenja, o njihovem razgaljanju odloča le in zgolj taista oseba.

Danes bomo jedli, kaj in kdaj je še uganka

lp

mzm

Malo za šalo, pa malo za hec, predvsem pa čisto zares:

Očitno sem takrat, ko so pamet na veliko delili bila odsotna. Bila pa sem prisotna takrat, ko so nas učili:

- Kaj lahko razumemo in kaj smo pripravljeni razumeti ?

Kosilo danes je bilo več kot odlično!!! 

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Mesna štruca z rokoto v testu, zraven popečene  penne rigate s špaglji. MAlo hecna kombinacija, samo je bilo dobro. Pa hrustljava zelena solata zraven, vse pospremljeno s kozarčkom rdečega.

mamamia

Uganka je izpolnjena: telečji vrat s kostjo, mlad krompir iz sosednjega kraja

skledurina nekaj ledenki podobnega, teran in voda

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti