Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Piščančji frikase z grahom, krompir v pečici, solata. Za povrh bi bil slivov štrudl, če ne bi včeraj vsega pojedli.

Sonja

vanja jam jam jaaaaaaaaaaaaam!!!!!!  joj pekani, kako sem žalostna, da jih tako težko dobim pri nas :S

Pekani se dobijo na vago v Sadnem vrtu v Mengšu.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pekani so rinfuzo tudi v mercatorju na šmartinski, pa najbrž tudi v kakem drugem, samo v tem sem najpogosteje :)

blossom

Piščančja juha z nudelčki, pečeno domače pišče, zelenjava na maslu, mlinci, velika skleda solate

testeninca

Danes: pečene svinjske rebrepečen krompirček,zelena solata,pecivo.

mopsika

Pekane imajo v Hofeerju, v vrečki - so čist za ponucat!

Goveja juha z rižekom (testenine), piščanec po baskovsko, riž, solata iz paprike, zaherca od včeraj.

lp

cervus

Juha, mesni polpeti, patate al forno, glaziran korenček, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

@Vanja: kako se naredi bučkin sladoled? Hvala!

Aja, danes pica (po 6 mesecih je moj naravni kvas končno pri polni moči), pol margerita in pol bučke&fior di latte sir. Blitva. Jogurt/sladoled. 

Lp, 

Saša

Sobota: zame za cel dan samo 2 lahki solatki in ena banana. Drugače juha s flanom od včeraj, pražen krompir s parmezanom, andouille klobasico (ostanek od prejšnjega dne) in grška solata za boljšo polovico ter bučni sladoled kot včeraj.

@Sashika: Recept sem dala v bazo, bo verjetno objavljen čez par dni. Ta sladoled ostane kremast, brez kristalčkov. 

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti