Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sobota: goveja juha, pečen piščanec in telečji kotlet, pečen krompir, fižol z redkvijo, rdeča pesa Nedelja: kosilo v pizzeriji Danes: goveja juha, mešana nabodala, popečen krompir, mešana solata
danes ostanki včerajšnjega kosila: goveja juha; zrezki divjega prašiča v omaki; priloga: kus kus; solata; posaldek: češki kolač laik
Včeraj: korenčkova juha,majaronov krompir, polpeti, solata Danes: Krompirjeva solata z zeljem, oslič v pivskem testu Alenka

PONEDELJEK:

Kostna juha z rezanci, čuftice in pire krompir, korenček na solato:

picture_3841_290picture_3846_290

Pozdravček!

sam_0636_595sam_0641_595

Fižolova juha, sveže pečen kruh, kremšnite in kavica.

lp

irenakr

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 06.dec 2010 14:56
danes: bučna juha, mesno-zelenjavna rižota, paradižnik, miklavževa sladkarija beva
Danes: zrezki v omaki, skutini njoki, mešana solata breskva

Irenakr, a vam je še kaj ostalo od kosila ? Bi prišla naokoli!

naor

Matr, si ne upam odpret kulinarike, bojim se, da me un moj prijatelj ne pričaka s kakšnim valjarjem.......

Ajoj irena, kaj mi delaš ( s tisto krmšnito )!

@naor: greva skupaj!

Men se zdi, da bo treba šefa nagovorit, da se slikice v tej temi prepovejo!

Pri meni danes špageti s polivko od kozic, rdeča pesa za solato, za posladek briško belo ( seveda suho, brez sledi cukra ):

ežoj

Sobota: lazanja, solata

Nedelja: po obilnem poznem zajtrku, pa odlični slani piti Ani Bekuti nama ni bilo do kosila

Danes me je kosilo spet čakalo, ko sem prišla domov: svinjski krmenatelc z zelo dobro omako iz korenja, kaper, pa kaj jaz vem česa še, krompir, pesa

cik_6_595

Nena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti