Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes idrijski žlikrofi z govejo bakalco, zelena solata, nedeljski tiramisu, jutri pa puranja prsa z grahom, stročjim fižolom in korenjem, pire iz sladkega krompirja ter paradižnikova solata, domač sladoled iz gozdnih sadežev.

malaga

Meso po dunajsko, pražen krompir, rdeča pesa v solati, zelena solata s paradižnikom, za enega še kremšnita, breskov kompot

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: krompir v oblicah s pestom (recimo) iz pskov, dušen stročji fižol s paradižnikom, solata

Brez vrta je vse z vrta ali drugače rečeno, kosilo iz šenka

lp

mzm

danes pečen piščanec, šampinjoni polnjeni s slanino in sirom, popečene bučke in zelje, mešana solata

rižota s piščančjimi kračkami in rdeča pesa

Balenka

Danes pri naju:

puranji zrezek po pariško, mlad pečen krompirček, paradižnik, paprika, čebula v solati....

Simpl je jest...tko pravjo

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

Danes:   vratina v čebulni in omaki,   špageti z drobtinicami,  kristalka,

breskve,  borovnice.

mopsika

Svinjski in piščančji medaljončki v omaki, njoki, kristalka in ledenka z vrta

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

No, pa da še jaz dam kakšno idejo. Službe (še) ni, pa je več časa za ustvarjanje :)

Sobota: finska lososva juha z rženim kruhom namazanim z maslom

Nedelja: lazanja

Ponedeljek: zapečena slanina v kremni omaki (bo treba dodatnih 10 km pretečt za tole :D)

Torek: Indijski vindalo... eksperiment iz nove kuharske knjige. Izpadlo je kar okusno.

Danes: omaka s "chorizo" klobasami in testenine... "chorizo" pod narekovaji, ker tukaj na finskem ne vedo, kaj so to prave klobase :D

Zraven pa sveža zelenjava oziroma solata.

the tina

Danes: moji ljubi jedci burgerje s slanino in sirom, raviole s štirimi siri, veliiiko rdeče in zelene kristalke, sladoled, jaz sem si pa privoščila odličen ham-burger ala fasulas in skledo solate in odlično

Katarinči

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti