Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Hvala, rimljanka, se mi zelo dopade, "kratki" recept gre takoj v mojo beležko, le ocvirke bom verjetno zamenjala s hrustljavimi rezinami popečene slanine ali pancete, o, že zdaj 

Katarinči

Petek: juha z bučk, rižev narastek z jabolki

Sobota: pisana rižota, mešana solata

breskva

piščančj obara in palačinke z marmelado

Balenka

Včeraj meso po dunajsko, pražen krompir, mešana solata, jabolčni zavitek 

Danes goveja juha z rezanci, bolognese omaka, paradižnikova omaka, zame s škampi, mešana solata ( regrat, motovilec, zeljna solata)

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes:   pohane  kračke,   prazen, kristalka.

mopsika

Pri nas danes pomladno, čistilno...

čemaževa juha s korenčkom, pire krompir, koprive kot špinača, kuhano jajce, solata iz zelja in radiča,

jutri bo koprivna juha in zelenjavni zavitek ( paprika, por,čemaž, malo piščanca v listnatem testu), kitajsko zelje v solati

tabu

Danes pri naju: lignji s krompirjem iz pečice, moj ni bil ravno najbolj navdušen, ampak sem mu rekla: Včasih moraš preskočit v življenju tudi ovire...če se spet ne strinjaš z menoj, komot lahko odpreš uno tvojo ribjo konzervo

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Na naši mizi pa je bilo danes: goveja juha z rezanci, grahov pire, puranja nabodala, motovilec in rukola v solati ter domač malinov sladoled.

Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)

Danes: svinjski zrezki, pražen krompir, bučke s kislo smetano, berivka (iz rastlinjaka), jabolčne rezine, sladoled, smetana 

breskva

Danes: kraljevski  s podloženo popečeno kranjsko , prelit z jajcem in kislo smetano, posut z naribano mozzarelo in kolesci puranje hrenovke ter nato zlato zapečen , regrat, radič vseh barv, endivija, kristalka. 

Katarinči

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti