Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ker so se nas lotili  virusi kurja juhica v kateri bo še goveji rep, zraven pa po želji še krompir in rdeča pesa ali pa celo cvetača v solati. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Četrtek:         

Pozdravček!

Danes: zelenjavna mineštra, z orehi in mascarpone sirom  "podaljšani" ostanki včerajšnjega riža in omake

zelen radič s fižolom

lp

mzm

Danes: zarebrnice na žaru, čevapčiči, pečen krompir, solata

breskva

Čebulna juha, sv. file v gorčični omaki, pečen sladki krompir, zeljna solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Včleraj: Močno popravljena Sup Nazi-jev piščančji gazpacho, kupljen v trgovini. Možiček zadovoljen, nič poslikala. 

Danes se gremo "zelene": Za solato: broccoli kremna juha (samo broccoli in piščančja juha ter dodaten česen, timijan, malo soli, popra in kajensko papriko) z razdrobljenimi popečenimi (v panini toasterju) koščki kruha, premazanimi s česnom. Potem riž po principu rižota s špinačo in brokolijem. Halibut ovit v pekočo bržolo,  nariban parmezan za lepšo sliko. 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 26. 2014 05:18

Jaz pa danes kuham joto na posebno željo mojega moža. A zelje še ni ravno kislo, upam, da bo podobno joti.

naor

Danes enolončnica in palačinke in za najbolj sladkosnede kremšnite :)

Danes: špageti z bolonjsko omako,kumarična solata,kifeljčki.

mopsika

Dve vrsti juhe, ker je enemu pri nas ob vonju kokoši , zato zanj goveja iz zaloge z rezanci, za ostale malo bolj švoh pa kar kokošja, pa musaka, zeljna solata in malo zelene z radičem....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 26. 2014 17:12

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti