Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas včeraj pečen losos s pršutom,  v kosih ,   solata in hitra  pita

danes pa telečja obara in koruzni žganci, za sladico pa sveži piškotki domači prijatelj

andreja č.

Goveja juha. Balzamični piščanec s pršutom in njoki. Motovilec in rukola z jajčki. Za posladek pa kokosovi piškoti.

Vilma

Hehe...mi imamo pa danes ohcet brez ohceti!

Crknila skrinja.

Kuham, pečem, tenstam, nekaj tudi mečem stran, bohpomagi....

Do sedaj že:

-  2 protfana štrudlja iz listnatega testa

- en velik pisker golaža

- jetrca v omaki

- kompot (mešan)

V planu še:

- en stenstan čurimuri za lazanjo ali musako, še ne vem...

- en pisker juhe, mešane

Posladek:

- kulinarično druženje z žlahto, ki je že dolgo nisem videla

Aja, zgleda pa približno takole:

http://www.youtube.com/watch?v=7OBo7dVscFc

japaja

Sporočilo je spremenil(a) japaja dne 20. 2011 12:41
danes: pečen krompir, pečen piščanec, rdeča pesa v solati, za sladico http://www.kulinarika.net/recepti/14773/sladice/sacher- beva
Danes bo tunin zrezek s poprom na žaru in blitva s krompirjem, za sladico ostanki včerajšnje jogurtove torte, jutri pa golaž in pirini široki rezanci, pa pesa v solati Avena

Špageti s paradižnikovo omako, zelena solata s fižolom, za posladek mandarine. Baje so zelooo sladke in sočne in brez pečk (no, tako je rekel trgovec )

lp

cervus

S sirom zapečen krompir ,puranji trakci v sirčkovi omaki,zelje v solati,jabolčni štrudel

lp goga

Včeraj kosilo pri tašči.

Danes en škaf regrata s pancetko, jajcem, krompijem in pečen krompir. Za sladico kremšnite z Bleda in ostanki tortice.

MM

Goveja juha z gris knedli, pečena kurja bederca s krompirjem, dušena zelenjava in solata (rdeč.radič, motovilec, zelen radič), za posladek pa sladoled.

lpsam_1130_595sam_1132_595

irenakr

Pri nas pa danes nič nedeljsko kosilo: govreja juha z zdrobovimo cmočki, dušeni jurčki z jajčki, kruh in velika skleda mešane solate. Za posladek pa buhteljni. (skoraj sem jih zažgala, ker sem brala Ežojeve dogodivščine v BA).

buča

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti