![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica, paradiznikova solata,
za moška.
![]()
mopsika
![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica, paradiznikova solata,
za moška.
![]()
mopsika
Danes: bučkine polpeti s korenčkovim pirejem, piščančji zrezki, solata

Danes: Ljubljanski zrezki, blitva s krompirjem, skleda zelene solate iz domače visoke grede in Briške hrustavke, bo imel termitek cel popoldan kaj za glodat.....upam, da mene pri mir pusti ![]()
danes piščančji fileji v čebulni omaki, kruhovi cmoki in zelena solata
![]()
![]()
![]()
Danes: pečeni koščki domačega
, prazen
, motovilec in domača solata, ![]()
![]()
Včeraj goveja juha, pečen domači krompir s peteršiljem, dušene kolerabice za vrta, meso iz juhe, zelena solata z mlado čebulo in rukolo
danes ( spet) praznovanje : popečene breskve z mocarelo
čevapčiči, pomfri,
zelena solata, pečena paprika s česnom in peteršoiljem, ajvar, mlada čebula
pehtranova potica, sladoled s smetano
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pri nas danes razširjena družina - kosilo za 9 oseb - goveja juha z rezanci, orade in brancin na žaru, blitva (domača) s krompirjem, piščančji dunajci (za mlada, ki ne marata rib) ter prvi domač pečen krompir, zelena solata z vrta s paradižnikom. Za sladico pa jagodna pita, sladoled, jagode, smetana in kava.

Ha, darjuška, tako je to, ko se družina malce razširi ... Jaz sem danes sicer za okrnjeno družino kuhala, saj je hči na morju, a sem njenemu odnesla porcijo piščančjega curryja in dva kosa naana, ker vem, da ima to rad.
Torej sem že povedala, kaj smo mi (že spet) jedli: indijski piščančji curry in naan:

Jaz sem danes pol pečene postrvi in zeleno solato s semeni. Za posladek pa sva si z možem privoščila češnje.
Moja dva pa sta bila na kartingu in v Mc Donaldsu. Oba zadovoljna, jaz pa tudi. Počitek.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
danes pečena vratovina, pečen krompir v pečici, zelena solata, borovnice
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domača vroča čokolada s smetano

Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom