Danes pica, za posladek pa k zobozdravniku![]()

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Danes pica, za posladek pa k zobozdravniku![]()
Danes: ješprenj in štravbe (kaj čmo, pust se bliža
)
PS:kaj pa kaj malicate v službi???
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: goveja obara
z vodnimi žličniki , ajdovi žganci.
![]()
malica pravkar: 2 hrustljava polnozrnata ržena kruhka (ploščici) s sezamom, jabolko, čaj
Danes za kosilo pri nas: testenine z omako iz paradižnika, prekajenih čilijev in govedine, solata (pesa ali zelena, če bo na poti domov moja noga stopila v katero od trgovin), juha bo, če bo ![]()
Tudi danes segedfin in za spremembo ajdovi žganci.
BalenkaPri nas pa danes hči sataraš, žemljice in zeleno solato z radičem, jaz sem popila skodelico goveje juhe,zraven pa bogata solata ( zelena, radič, različna semena, avokado, sir,kuhana cvetača,češnjev paradižnik ( prav paše nekaj bolj lahkega).
Mož pa bo za ko-čerjo dobil govejo juho z rezanci, hrenovko, paradižnikovo solato in kruh.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
včeraj piščančji file v gobovi omaki, pečen krompir in rdeča pesa
danes vratovina, pečena na čebuli, tenstan krompir in mešana solata
Za malico je pri meni ponavadi nekaj, kar bi jedla za zajtrk, ker delam od doma in zjutraj, takoj ko vstanem ne jem. Prvi obrok imam okoli 12h-13h. "Kosilo" je pri nama vedno večerja okoli 17h, 18, 19h.
Za kosilo cilli con carne in tortilje-ostanki ![]()
![]()
Za malico pa kaksno sadje, pa jogurt in tudi kaksen piskot![]()
pa kava tudi![]()
Danes: pečen kotlet, v oblicah pečen krompir, mešana solata

Danes kosilo po izbiri fanta: zelenjavna juha, dunajski zrezki, pečen krompir, zelenjavna prikuha, solata
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento

Sirovi napihnjenčki z dodatkom