Vsem želim vesele in zadovoljne božične praznike tudi jaz!![]()
![]()
![]()
Vsem želim vesele in zadovoljne božične praznike tudi jaz!![]()
![]()
![]()
Danes: svinjski zrezki, vojvodinjin krompir, šparglji, mešana solata, lešnikova potica, ![]()

Božična večerja: ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
predjed: kruhki namazani z ribjim namazom, tatarskim, pršut, slane ribice, kumarice;
losos z zelenjavo v srajčki, mešana solata (za slednje zmanjkalo fotk ![]()
), piškoti.
Vesel božič vsem!
Pozdravček!
Danes bo za kosilo reciklirana bozicna vecerja![]()
Vesel bozic![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: goveja juha
z gresovimi knedeljčki, pražen
, sv.
pečenka,
solata s fižolom,
, piškoti, ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mopsika
Včeraj je bil prekrasen večer z mojimi najdražjimi, hrana je bila odlična, vse je uspelo, kot sem si želela.
Danes bo goveja juha z rezanci, pražen krompir, pečeno meso - perutnina, teletina, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: zelenjavna kremna juha, tatarski biftek, meso, ki je ostalo od včeraj, pečena polenta, solata, potica, kakiji.
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Božična večerja: gobova juha v testenih skodelicah, ravioli s tartufi in šampinjoni z gorgonzolo, goveji file na posteljici iz mešane solate s kozjim sirom in pinjolami, črna tortica z belo kapico
v sredo sva jedla pohan sir z mortadelo, domačo tatarsko, kruh in zeleno solato
včeraj ni bilo nič kosila, za božično večerjo pa goveja juha, gobova juha, pečena vratovina, pohani kosi piščanca, pečen in pražen krompir, polnjeni šampinjoni, poprova omaka, mešana solata s fižolom, tiramisu, čokoladna torta in tri vrste štrudlja
danes pečenica, kislo zelje in kuhan krompir z ocvirki
Lepe praznike!
Danes: pečen nadevan piščanec s kostanjem, pražen krompir, zelenjavna omaka, mešana solata, tiramisu s pomarančami,
,
, potica ![]()

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hot dog v listnatem testu

Hačapuri - gruzijski kruh