Kaj jutri za kosilo?
tema je zalepljena
član od 20104586 sporočil
| limnol je napisal/a: |
Danes kosilo v restavraciji, na drugem koncu Evrope - ampak moram deliti z vami, kaj tudi jedo v tujih logih (konkretno: sever Francije): ocvrte svinjske nogice (predvidevam, da so bila prej skuhane) in andouillette - klobasa iz mešanice mesa, črevesa in vampov, zraven pa dobiš gorčico in pomfri. Dobro kakor za koga, vsekakor pa zanimivo in vredno poskusiti! Sonja |
Spomnila si me na ndujo
(vem, da je to nekaj drugega, skupen jima je morda le izvor imena in poraba tako zvanih nekvalitetnih delov živali).
Kaj tam ni vročine?

Danes sem reciklirala včerajšnje ostanke, dodala sem jim paradižnik in jajčevce.
lp
mzm
Ja francozi temu pravijo domaca specialiteta
sva bila pri hceri na obisku in je pripravila to specialiteto....ze vonj je bil cuden....nismo se najedli
Vceraj pri nas pita s tuno danes pa filane paprike, solata in pehtranka

satilon
Včeraj pečen mlad krompir in skleda domače solate,
danes pa piknik v senčki in
, kasneje pa skutino pecivo in jabolčni zavitek!
tanjaj
član od 201413529 sporočil
član od 20061340 sporočil
Včeraj pica na željo mulčkov in igrivo popoldne ob reki, danes mlad pečen kifeljčar in skleda mešane solate, jutri pa nas razvaja moja zlata tašča, se bomo pustili presenetiti :)

RadaJem
član od 20039306 sporočil
član od 200517893 sporočil
Danes pri nas: mineštra - z vsem z vrta, joj, je bila dobra; kruhovi cmoki in zelena solata

rimljanka
član od 20042829 sporočil
član od 20073074 sporočil
Petek: poletna rižota, stročji fižol v solati
Sobota: sirov burek z zelenjavo, zelena solata
breskva
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 57501, prikazujem sporočila od 38975 do 38984
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.